Rumpelstiltskin Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Ivica palacahttp://fkradnickinis.rs/news-single-view/213Sent from my MI 6 using Tapatalk
ackonish Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 El ti ovako lakse da citasSent from my SM-G965F using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Kolko dugacko pise, treba mi sat vreme da procitam.Kad je čovek rečit, elokventan, kolektor, jednom rečju - pobedilac !!Sent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 25 minutes ago, ackonish said: El ti ovako lakse da citas Sent from my SM-G965F using Tapatalk super, tnx Umesto lektiru cu ovo.
Rumpelstiltskin Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 A što Ivica uboo sprs u Belorusiju ?Sent from my MI 6 using Tapatalk
Captain_Darling Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 То га Дачић испитивао географију па показује где су братске државе из Африке које су повукле признање...
W.F.C. Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Simo ne mora se mucis evo W.F.C. ti olaksava skauting. Opasni su iz guzvi posle prekida!!! Publika je vatrena ali to ne sme da utice na nase igrace! Od juce, koi profi snimak...
cvetanovic17 Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Kako "HS" kaže naš projektovani sastav bi trebao da bude ovakav, a znamo da imaju uvek pouzdanije informacije nego sam klub.. Petrović, S. Đorđević, Ostojić, L. Đorđević, Todorovski, Bondarenko, Meleg (Petrović), Tomić, (Stojanović), Jirka, Batrović, Bojović (Haskić) Samo ne znam u kojoj formaciji bi to trebalo da bude jer ne mogu nikako da sklopim kockice... Zašto ga nema Leka i zašto je Haskić u protokolu za ovaj meč a spominje se teža povreda da će mu trebati najmanje mesec dana za oporavak?
ackonish Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Kako "HS" kaže naš projektovani sastav bi trebao da bude ovakav, a znamo da imaju uvek pouzdanije informacije nego sam klub.. Petrović, S. Đorđević, Ostojić, L. Đorđević, Todorovski, Bondarenko, Meleg (Petrović), Tomić, (Stojanović), Jirka, Batrović, Bojović (Haskić) Samo ne znam u kojoj formaciji bi to trebalo da bude jer ne mogu nikako da sklopim kockice... Zašto ga nema Leka i zašto je Haskić u protokolu za ovaj meč a spominje se teža povreda da će mu trebati najmanje mesec dana za oporavak?Igraci u zagradi su oni koji bi mogli, da zaigraju u startnih 11. Projektovani sastav, sastav na osnovu pripremnih utakmica. To je sastav koji novinar (ja) ocekuje na utakmici, a nikako nista zvanicno ... formacija po pripremnim mecevima bi trebalo da bude neka varijacija 4-4-2 Sent from my SM-G965F using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 15 minutes ago, ackonish said: Igraci u zagradi su oni koji bi mogli, da zaigraju u startnih 11. Projektovani sastav, sastav na osnovu pripremnih utakmica. To je sastav koji novinar (ja) ocekuje na utakmici, a nikako nista zvanicno ... formacija po pripremnim mecevima bi trebalo da bude neka varijacija 4-4-2 Sent from my SM-G965F using Tapatalk Ne znam odakle ti ideja za Cakija, Petrovica pa i za Bojovica da ce u prvu postavu. Prva dvojica nisu bili ni u najavi za neku prijateljsku bar ja nisam cuo a Bojovic dosao zadnji a tu je Makaric koji je prosao pripreme? Za Jirku je ok jer nemamo takav profil igraca.
Real sa Nišave Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Petrović Todor-Ostojic-Đorđevic-Đoša Bondarenko Jirka-Noma-Tomic Meleg ŠPIC(jos uvek Simo nije odlučio) Ovaj sastav ce iz ove formacije prelaziti u 4-4-2 po potrebi i razvoju situacije na terenu. Takođe, ako Bondarenko krene napred Noma ostaje na njegovo mesto. Haska je van trenaznog procesa sledecih mesec-dva.
Recommended Posts