February 22, 20214 yr Jedan pogled na situaciju u HR https://plavakamenica.hr/2021/02/22/lidl-protiv-eurospina-ocijenili-smo-zagrebacke-trgovine-diskontnih-supermarketa/
February 23, 20214 yr 3 hours ago, mraki said: Linda u Vojislava Ilića evakusiana zbog dojave o bombi. I to baš u trenutku kad je moj vredni muž stigao na kasu sa punim kolicima...
February 23, 20214 yr Just now, Tihajeza said: I to baš u trenutku kad je moj vredni muž stigao na kasu sa punim kolicima... Ti dojavila?
February 25, 20214 yr Nijesi još vakcinisan, znači spadaš u grupu epidemičara. Da bi epidemija prešla u pandemiju, mora doći do drugog talasa. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 28, 20214 yr Meni se sviđa i ibivolja varijanta nisam još probao.... Shiit has hit the fan! Uuu da bivolji bugari kidaju.Jel probao neko lidl pačetinu?Sent from my GM1913 using Tapatalk
February 28, 20214 yr 1 hour ago, *edited by mod said: Jel probao neko lidl pačetinu? mua već sam pisao sve preporuke kao i za škembiće, ono pakovanje od 0.5kg sledeće na redu je salo, da vidim kakvo je, da se nakanim da napravim salčiće
February 28, 20214 yr Cele zime mastam da ih pravim, ali s obzirom na to koliko bih ih pojela, mozda bolje da ostane na masti samo :( sa njima sam apsolutno neumerena