Valk Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 43 minutes ago, halloween said: Pre uključivanja skloniti / podići sve kablove, sitne predmete Doviđenja 3
Haralampije Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Ne, sad stvarno, treba da se je hrana ovde a bofl andromolje nedge drugde
gospa buba Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 ..., idealan je za održavanje već čistih stanova i to na dnevnom nivou. Ipak, jednom nedeljno čini mi se da treba uzeti usisivač za detaljno čišćenje. dovidjenjasent from bubamoto
halloween Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 10 minutes ago, Haralampije said: Ne, sad stvarno, treba da se je hrana ovde a bofl andromolje nedge drugde Ti si kao Đitler, koji bi da raseli Rome ispod Gazele i prebaci ih na Bele vode. Oni rekli- ne može, navikli smo da živimo u centru.
Haralampije Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 8 minutes ago, halloween said: Ti si kao Đitler, koji bi da raseli Rome ispod Gazele i prebaci ih na Bele vode. Oni rekli- ne može, navikli smo da živimo u centru. 16 minutes ago, gospa buba said: dovidjenja
J-♣ Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Sutra ću biti kraći za 30k i preko. ukratko: stubna bušilica, ugaona testera, tanjirasta brusilica, dve police, dva orginazatora alata, burgije.... itd i naravno: moram čulima ukusa i mirisa da raščivijam u čemu je štos za kilo pite po 230din 1 1
gospa buba Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 zaboravila, usled materijalnog uzbudjenja oko elektrike, da prijavim duhovno dobro: tvrde bombone bez shecera, 4 ukusa, za oko 120 dindzi kesica. jedna vrsta ima ukus na deterdzent sa sudove ali ne umem da se setim koja. sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 2 minutes ago, J-♣ said: Sutra ću biti kraći za 30k i preko. ukratko: stubna bušilica, ugaona testera, tanjirasta brusilica, dve police, dva orginazatora alata, burgije.... itd i naravno: moram čulima ukusa i mirisa da raščivijam u čemu je štos za kilo pite po 230din Nadam se da ces naci sve to od alata....
J-♣ Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Naučio do sada kad im dođe neka akcija povoljno, samo poraniti, negde pred samo otvaranje.
Moća Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Kalve su one led trake sto prodaju?@renne ?5m 2500din. Taman mi trebaju za stan.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
yabadaba Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 1 hour ago, J-♣ said: Sutra ću biti kraći za 30k i preko. ukratko: stubna bušilica, ugaona testera, tanjirasta brusilica, dve police, dva orginazatora alata, burgije.... itd Ja imam tu stubnu, malo me razočarao kratak hod tj dubina bušenja. Dobro je kad serijski bušiš slične rupe, al kad treba u različitim debljinama materijala da bušiš onda moraš da pomeraš onaj sto svaki čas. Imam i ger, al ne ovaj nego potezni, on mi je skroz ok. 1
halloween Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 (edited) Edited February 14, 2021 by halloween 6
Recommended Posts