Jumanji Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Ma moze sve, samo treba volje i verovatno drugacije organizacije.
Frank Pembleton Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Može, ali bi napravilo ogromne gužve.Prosto morali bi mnogo da promene u sistemu, a pitanje je efekta. .... Shiit has hit the fan!
tonyk Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Od četvrtka božićni program, nema čega nema Panetona 600 dinaraŠto čekati četvrtak, ja upravo uzeo razne medenjake i slično. Možda su samo u NSu požurili. Te panetone su na sve strane, ali nisam ljubitelj
Jumanji Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Praznicni slatkisi krenuli proslog cetvrtka, a ovog ide nova, drugacija tura.... i moji omiljeni [emoji7][emoji7]
mlatko Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nije još pojeoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
zoki Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Od danas je gomila drvenih igračaka u ponudi, bio sam oko 2 u Zemunskoj, nenormalna gužva, mogu misliti kakav je haos bio jutros..Doduše, igračke baš kvalitetne, uzeo ponešto deci.. Ima kuhinja, vozovi, alati, sve živo, najskuplji set valjda 6500..
tonyk Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 U ns bilo iščašenih ramena u gužvi. Na otvaranju. Ja bio oko 13h. Onako, kao da je utorak, nema gužve prevelike. Ali kolica prepuna tih igračaka. I dopunjavaju za sad.Deluju lepo ali smo ih prerasli
yabadaba Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Ja bio na otvaranju u onom kod Ade jutros Bilo jedno 150-200 ljudi. Promakla mi jedna stvar sa spiska za Deda Mraza :( . Inače prilično povoljne kvalitetne igračke. Dopunjavaju dok imaju, al neke stvari već u 8 i 30 su bile rasprodate.
Moća Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Mi kupili kuhinju prosle godine i vredi sve pare. Danas smo hteli da kupimo kasu za prodavnicu ali se rasprodalo :(Tako da molim forumase kad idu u Lindu da mi kupe ako ima a ja placam i postarinu i igracku i pice.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
J-♣ Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 4 hours ago, yabadaba said: Ja bio na otvaranju u onom kod Ade jutros Bilo jedno 150-200 ljudi. Promakla mi jedna stvar sa spiska za Deda Mraza :( . Inače prilično povoljne kvalitetne igračke. Dopunjavaju dok imaju, al neke stvari već u 8 i 30 su bile rasprodate. Na trošarini rade od 7h. Neki alat plane do 7:10, kao na primer punjiva litijumjonska baterija 12v koja startuje automobil kad otkaže akumulator, ima minijaturni kompresor za punjenje gume, usput još opciju da dopuni mobilni - zatekao sam samo natpis sa cenom, a ispod prazan boks. Dva puta sam došao baš rano ciljano za nešto što je bilo najavljeno, a nisu ni izneli. Znaju zaposleni da razgrabe u magacinu veče pred sutrašnju akciju.
Jumanji Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Mi kupili kuhinju prosle godine i vredi sve pare. Danas smo hteli da kupimo kasu za prodavnicu ali se rasprodalo :(Tako da molim forumase kad idu u Lindu da mi kupe ako ima a ja placam i postarinu i igracku i pice.Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkNije mi tesko naravno, samo ako ima, idem sutra. Daj sliku.
Moća Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Samo da usoavam dete i saljem.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts