Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Ma moze sve, samo treba volje i verovatno drugacije organizacije.

Posted

Može, ali bi napravilo ogromne gužve.
Prosto morali bi mnogo da promene u sistemu, a pitanje je efekta.

.... Shiit has hit the fan!

Posted
Od četvrtka božićni program, nema čega nema
Panetona 600 dinara
Što čekati četvrtak, ja upravo uzeo razne medenjake i slično. Možda su samo u NSu požurili. Te panetone su na sve strane, ali nisam ljubitelj
Posted

Praznicni slatkisi krenuli proslog cetvrtka, a ovog ide nova, drugacija tura.... i moji omiljeni [emoji7][emoji7]

27d4d0c0fc74a3419cab5ed137d0d520.jpg

Posted

Nije još pojeo

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Od danas je gomila drvenih igračaka u ponudi, bio sam oko 2 u Zemunskoj, nenormalna gužva, mogu misliti kakav je haos bio jutros..

Doduše, igračke baš kvalitetne, uzeo ponešto deci.. Ima kuhinja, vozovi, alati, sve živo, najskuplji set valjda 6500..

Posted

U ns bilo iščašenih ramena u gužvi. Na otvaranju. Ja bio oko 13h. Onako, kao da je utorak, nema gužve prevelike. Ali kolica prepuna tih igračaka. I dopunjavaju za sad.
Deluju lepo ali smo ih prerasli

Posted

Ja bio na otvaranju u onom kod Ade jutros :) Bilo jedno 150-200 ljudi. Promakla mi jedna stvar sa spiska za Deda Mraza :( . Inače prilično povoljne kvalitetne igračke. Dopunjavaju dok imaju, al neke stvari već u 8 i 30 su bile rasprodate.

Posted

Mi kupili kuhinju prosle godine i vredi sve pare. Danas smo hteli da kupimo kasu za prodavnicu ali se rasprodalo :(
Tako da molim forumase kad idu u Lindu da mi kupe ako ima a ja placam i postarinu i igracku i pice.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
4 hours ago, yabadaba said:

Ja bio na otvaranju u onom kod Ade jutros :) Bilo jedno 150-200 ljudi. Promakla mi jedna stvar sa spiska za Deda Mraza :( . Inače prilično povoljne kvalitetne igračke. Dopunjavaju dok imaju, al neke stvari već u 8 i 30 su bile rasprodate.

Na trošarini rade od 7h. Neki alat plane do 7:10, kao na primer punjiva litijumjonska baterija 12v koja startuje automobil kad otkaže akumulator, ima minijaturni kompresor za punjenje gume, usput još opciju da dopuni mobilni - zatekao sam samo natpis sa cenom, a ispod prazan boks. Dva puta sam došao baš rano ciljano za nešto što je bilo najavljeno, a nisu ni izneli. Znaju zaposleni da razgrabe u magacinu veče pred sutrašnju akciju.

Posted
Mi kupili kuhinju prosle godine i vredi sve pare. Danas smo hteli da kupimo kasu za prodavnicu ali se rasprodalo :(
Tako da molim forumase kad idu u Lindu da mi kupe ako ima a ja placam i postarinu i igracku i pice.

Nije mi tesko naravno, samo ako ima, idem sutra. Daj sliku.
Posted

Samo da usoavam dete i saljem.