November 10, 20204 yr Može, ali bi napravilo ogromne gužve.Prosto morali bi mnogo da promene u sistemu, a pitanje je efekta. .... Shiit has hit the fan!
November 10, 20204 yr Od četvrtka božićni program, nema čega nema Panetona 600 dinaraŠto čekati četvrtak, ja upravo uzeo razne medenjake i slično. Možda su samo u NSu požurili. Te panetone su na sve strane, ali nisam ljubitelj
November 10, 20204 yr Praznicni slatkisi krenuli proslog cetvrtka, a ovog ide nova, drugacija tura.... i moji omiljeni [emoji7][emoji7]
November 16, 20204 yr Od danas je gomila drvenih igračaka u ponudi, bio sam oko 2 u Zemunskoj, nenormalna gužva, mogu misliti kakav je haos bio jutros..Doduše, igračke baš kvalitetne, uzeo ponešto deci.. Ima kuhinja, vozovi, alati, sve živo, najskuplji set valjda 6500..
November 16, 20204 yr U ns bilo iščašenih ramena u gužvi. Na otvaranju. Ja bio oko 13h. Onako, kao da je utorak, nema gužve prevelike. Ali kolica prepuna tih igračaka. I dopunjavaju za sad.Deluju lepo ali smo ih prerasli
November 16, 20204 yr Ja bio na otvaranju u onom kod Ade jutros Bilo jedno 150-200 ljudi. Promakla mi jedna stvar sa spiska za Deda Mraza :( . Inače prilično povoljne kvalitetne igračke. Dopunjavaju dok imaju, al neke stvari već u 8 i 30 su bile rasprodate.
November 16, 20204 yr Mi kupili kuhinju prosle godine i vredi sve pare. Danas smo hteli da kupimo kasu za prodavnicu ali se rasprodalo :(Tako da molim forumase kad idu u Lindu da mi kupe ako ima a ja placam i postarinu i igracku i pice.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
November 16, 20204 yr 4 hours ago, yabadaba said: Ja bio na otvaranju u onom kod Ade jutros Bilo jedno 150-200 ljudi. Promakla mi jedna stvar sa spiska za Deda Mraza :( . Inače prilično povoljne kvalitetne igračke. Dopunjavaju dok imaju, al neke stvari već u 8 i 30 su bile rasprodate. Na trošarini rade od 7h. Neki alat plane do 7:10, kao na primer punjiva litijumjonska baterija 12v koja startuje automobil kad otkaže akumulator, ima minijaturni kompresor za punjenje gume, usput još opciju da dopuni mobilni - zatekao sam samo natpis sa cenom, a ispod prazan boks. Dva puta sam došao baš rano ciljano za nešto što je bilo najavljeno, a nisu ni izneli. Znaju zaposleni da razgrabe u magacinu veče pred sutrašnju akciju.
November 16, 20204 yr Mi kupili kuhinju prosle godine i vredi sve pare. Danas smo hteli da kupimo kasu za prodavnicu ali se rasprodalo :(Tako da molim forumase kad idu u Lindu da mi kupe ako ima a ja placam i postarinu i igracku i pice.Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkNije mi tesko naravno, samo ako ima, idem sutra. Daj sliku.