Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Ja sam sigurno 3x u nizu na grebalici dobila belu čokoladu i neko vino koje je bilo na istoj akciji u prethodnom katalogu. :lolol:

Listam kupone, a tamo tri bele čokolade.

Nervira me što sad na akciji daju drugi proizvod samo ako kupite dva ili ako prvo utrošite hiljadarku, narod se lako zezne ako ne čita.

Ali u sledećem katalogu su Turska i Makedonija, tj. alve, ajvari, makedonsko sirenje, paprike, savijače, slatko od divlje smokve...♥️

• +1 1
Posted

usrećićeš se od lidl ajvara....

• Tužno 1
Posted

@Eleniko

sva ponuda u katalogu je Vipro..ajvar,pindjur,ljutenica,pecena paprika,slatko od smokava,od dunja..svasta..

Posted

nikad čula, generalno slabo kupujem te proizvode, zanima me je li taj Vipro neki poznat, dobar brend  ?

@ivy

Posted

vipro je imao period kad je bio best buy od makedonskih ajvara, pisali smo o chunky ajvaru, royal grilled peppers i sličnim koji su zaista bili remek delo pre nekih 5-6 godina. ali banatjanin ga je nešto potkačio nedavno a i ja sam malo odustao tj vratio se na baš ajver i varijacije diem-gp. i jedni i drugi rade oem ajvare za razne velike lance, od maksija do podravke pa evo sad i lidla.

ako hoćeš da probaš vipro, najjeftiniji distributer za srbiju je koka mar.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

nemojte kupovati to Mesano sirenje jer ima biljnih ulja i nije 100% od mleka...znam da je bila afera pre nekoliko godina i ja sam ga kupila pre nekoliko meseci kad je takodje bilo u Lidlu i uzasno je..masno je i plavo-bele boje,nebo i zemlja kad se stavi pored pravog sira..tacno se oseti biljno ulje..uzas,uzas..

• Hvala 1
Posted

ja bi bio oprezan i sa bazičnom vipro serijom, kod njih valjaju premium serije, chunky ajvar i grilled peppers. 

ljutenica nije loša, bila mi je osetno bolja od ajvara 

ali su oni ozbiljna hit and miss firma, bukvalno sam od njih jeo i najbolji i najgori makedonski ajvar

Posted (edited)

Svidja mi se današnja ponuda, od Japanaca ćemo da testiramo jiaozi i humuse, a od Bugara pindjur, ajvar, savijaču i piroške.

Edited by Jeremija
  • 3 months later...
Posted

Negde za vreme korone su iz Lidla nestale krupne ovsene pahuljice, sad se pojavile - zuto pakovanje je u pitanju. Uvek sam ih radije birala u odnosu na one sitne.

Vidim i neku crnu cokoladu 85%, to je isto novo. Cenovno pristupacnija od nekih iz Maxija (Uganda mi se svidja, Galeb vise ne znam ni koliko kosta..), bas cu da probam.

Posted

dobra je 85% cokolada

• Hvala 1
Posted
5 hours ago, ivy said:

dobra je 85% cokolada

solidna ali zato je ona od 74% vrhunska...idealan odnos gorko slatko još ako se konzumira ohladjena do krckavosti - nirvana :)

preukusna je i crna sa lešnicima isto fin carre

• 2 months later...
Posted (edited)

Svratim do Linde u nabavku, vidim u prolazu i camembert sir 2 po ceni jednog. Reko što da ne, bacim u korpu.

Kad sam došao kući i pogledao račun, tu i je 3.
I naravno, ovo im nije prvi put…

IMG-0581.jpg

Edited by mraki
  • Tužno 1
Posted

Misliš da se to slučajno dešava jer su oni čitači preosetljivi, ili da kasir namerno provuče neki proizvod pa ga pokupi sebi?

Posted

Želeo bih da verujem da je slučjno, ali prečesto im se dešava…

Naravno, kad sam stigao kući i pogledao, mrzelo me da se vraćam… a i kako bih dokazao da nisam uzeo 3.