Klara Posted March 4 Posted March 4 Ja sam sigurno 3x u nizu na grebalici dobila belu čokoladu i neko vino koje je bilo na istoj akciji u prethodnom katalogu. Listam kupone, a tamo tri bele čokolade. Nervira me što sad na akciji daju drugi proizvod samo ako kupite dva ili ako prvo utrošite hiljadarku, narod se lako zezne ako ne čita. Ali u sledećem katalogu su Turska i Makedonija, tj. alve, ajvari, makedonsko sirenje, paprike, savijače, slatko od divlje smokve...♥️ 1
ivy Posted March 5 Posted March 5 @Eleniko sva ponuda u katalogu je Vipro..ajvar,pindjur,ljutenica,pecena paprika,slatko od smokava,od dunja..svasta..
duda Posted March 5 Posted March 5 nikad čula, generalno slabo kupujem te proizvode, zanima me je li taj Vipro neki poznat, dobar brend ? @ivy
Eleniko Posted March 5 Posted March 5 vipro je imao period kad je bio best buy od makedonskih ajvara, pisali smo o chunky ajvaru, royal grilled peppers i sličnim koji su zaista bili remek delo pre nekih 5-6 godina. ali banatjanin ga je nešto potkačio nedavno a i ja sam malo odustao tj vratio se na baš ajver i varijacije diem-gp. i jedni i drugi rade oem ajvare za razne velike lance, od maksija do podravke pa evo sad i lidla. ako hoćeš da probaš vipro, najjeftiniji distributer za srbiju je koka mar. 1 1
mraki Posted March 6 Posted March 6 I ovo u Lindi se čini kao ok ponuda. Neću baš ići zbog ajvara, ali ako me nanese put, ima da probam… https://www.lidl.rs/c/dozivi-ukuse-severne-makedonije/a10041287?channel=store&tabCode=Next_Sales_Week
ivy Posted March 7 Posted March 7 nemojte kupovati to Mesano sirenje jer ima biljnih ulja i nije 100% od mleka...znam da je bila afera pre nekoliko godina i ja sam ga kupila pre nekoliko meseci kad je takodje bilo u Lidlu i uzasno je..masno je i plavo-bele boje,nebo i zemlja kad se stavi pored pravog sira..tacno se oseti biljno ulje..uzas,uzas.. 1
Eleniko Posted March 7 Posted March 7 ja bi bio oprezan i sa bazičnom vipro serijom, kod njih valjaju premium serije, chunky ajvar i grilled peppers. ljutenica nije loša, bila mi je osetno bolja od ajvara ali su oni ozbiljna hit and miss firma, bukvalno sam od njih jeo i najbolji i najgori makedonski ajvar
Jeremija Posted March 7 Posted March 7 (edited) Svidja mi se današnja ponuda, od Japanaca ćemo da testiramo jiaozi i humuse, a od Bugara pindjur, ajvar, savijaču i piroške. Edited March 7 by Jeremija
Stela Posted June 7 Posted June 7 Negde za vreme korone su iz Lidla nestale krupne ovsene pahuljice, sad se pojavile - zuto pakovanje je u pitanju. Uvek sam ih radije birala u odnosu na one sitne. Vidim i neku crnu cokoladu 85%, to je isto novo. Cenovno pristupacnija od nekih iz Maxija (Uganda mi se svidja, Galeb vise ne znam ni koliko kosta..), bas cu da probam.
weedman Posted June 8 Posted June 8 5 hours ago, ivy said: dobra je 85% cokolada solidna ali zato je ona od 74% vrhunska...idealan odnos gorko slatko još ako se konzumira ohladjena do krckavosti - nirvana preukusna je i crna sa lešnicima isto fin carre
mraki Posted August 9 Posted August 9 (edited) Svratim do Linde u nabavku, vidim u prolazu i camembert sir 2 po ceni jednog. Reko što da ne, bacim u korpu. Kad sam došao kući i pogledao račun, tu i je 3. I naravno, ovo im nije prvi put… Edited August 9 by mraki 1
smooth.Op Posted August 9 Posted August 9 Misliš da se to slučajno dešava jer su oni čitači preosetljivi, ili da kasir namerno provuče neki proizvod pa ga pokupi sebi?
mraki Posted August 9 Posted August 9 Želeo bih da verujem da je slučjno, ali prečesto im se dešava… Naravno, kad sam stigao kući i pogledao, mrzelo me da se vraćam… a i kako bih dokazao da nisam uzeo 3.
Recommended Posts