msv Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 1 hour ago, slepa živana said: mene zanima od čega zavisi kad ima da se kupi nutela Od "nedelje brendova" 1
slepa živana Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 19 hours ago, msv said: Od "nedelje brendova" jel postoji neka pravilnost u kalendaru ili se jure najave po mrežama?
Svemir Zeka Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 On 4.2.2023. at 9:21, ivy said: neko je rekao da su mu lidlove tuna-salate dobre..ali vidim da imaju vise vrsta-samo konzerva i konzerva u kartonu i cene su razlicite..pa me zanima koje su bolje? Meni. Nisam jela bez kartona.
ivy Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 e jbga...malo pre odem do linde kad deo sa tim salatama opustosen..ostale samo dve bez kartona,samo konzerva.. pa sam uzela njih jer mi trebaju a ne znam kad cu sledeci put na tu stranu... ista je cena..a i slika na kartonu je ista kao na konzervi...valjda cu preziveti 1
maheem Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 7 minutes ago, ivy said: e jbga...malo pre odem do linde kad deo sa tim salatama opustosen..ostale samo dve bez kartona,samo konzerva.. pa sam uzela njih jer mi trebaju a ne znam kad cu sledeci put na tu stranu... ista je cena..a i slika na kartonu je ista kao na konzervi...valjda cu preziveti Na ovo misliš? lepa je, al bas retko je vidim. Super obrok za poneti ako nemas vremena sama spremiti. 2
duda Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 ja baš ne kapiram zašto ljudi kupuju te salate, mislim, kapiram ok, ali ja ih ne kupujem uvek kupim čistu tunjevinu, ili u maslinovom ulju ili u salamuri , gledam da ne kupujem u običnom ulju, ne znam ni sama zašto, neko mi valjda nekad rekao posla pravim sa njima šta mi volja, osim što je isplativije, meni je i ukusnije, jer sastav prilagođavam prema svom ukusu 3
ivy Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 (edited) @maheem da..ta je konzerva u kartonu...a ja sam nasla samo konzervu bez tog kartona okolo,a ista su i cena i slika.. jer te druge nije bilo...a pre neki dan je bio pun raf :( edit ovu sam nasla @dùda ja ih kupim ponekad za planinarenje i kampovanje jer su bas zgodne,ubacim to i viljusku u ranac i imam uzinu za dan u planini ...i ponekad za veceru na putovanju..prosto, zgodno je i jednostavno. Edited February 5, 2023 by ivy 1
duda Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 2 minutes ago, ivy said: ja ih kupim ponekad za planinarenje i kampovanje jer su bas zgodne,ubacim to i viljusku u ranac i imam uzinu za dan u planini ...i ponekad za veceru na putovanju..prosto, zgodno je i jednostavno. eh, da, taj razlog sam zanemarila, a logično je
Svemir Zeka Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 31 minutes ago, dùda said: ja baš ne kapiram zašto ljudi kupuju te salate, mislim, kapiram ok, ali ja ih ne kupujem uvek kupim čistu tunjevinu, ili u maslinovom ulju ili u salamuri , gledam da ne kupujem u običnom ulju, ne znam ni sama zašto, neko mi valjda nekad rekao posla pravim sa njima šta mi volja, osim što je isplativije, meni je i ukusnije, jer sastav prilagođavam prema svom ukusu E dudo, isto i ja kažem za ostale, ali ove lindine su baš super neobične, i izdašne, možeš lepo da se najedeš, a zgodne za nošenje, ja nosim na posao ponekad, na primer. 1
Zli Gli Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Super su te Nixe salate, i meksicka i mediteranska, ali stvarno ih nema kao pre. Makar u Srbiji, ovde u Njemackoj mi na poslu najblizi Netto a u Lidl samo nekad subotom po potrebi.
mraki Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Mačka ni da pomiriše granule iz Lidla. Izgleda zna nešto što mi ne znamo.
maheem Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Just now, mraki said: Mačka ni da pomiriše granule iz Lidla. Izgleda zna nešto što mi ne znamo. Moja alavština od mravojeda koja bi staklo pojela, samo pomiriše neko suho meso iz lidla, okrene se i ode. 3 1
zmanic Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 10 minutes ago, mraki said: Mačka ni da pomiriše granule iz Lidla. Izgleda zna nešto što mi ne znamo. Ništa čudno. Više verujem njihovom čullu mirisa nego preporukama koje čujem od ljudi. Moja Šiva se ne okeće prema više od pola skara sa brzom hranom u gradu. Naravno da sam ih i ja izbacio iz upotrebe. 3
Recommended Posts