Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Više ne drže Go-dži sokove zatvorene pored čaše vode, sad ih kao sipaju ali gosti ne smeju da piju. :lolol:

• Haha 1
Posted

Je li im zabranjeno ili ne žele da piju? [emoji23]

Posted

Čini mi se da je zabranjeno, bolje da potraje za celu smenu da se sponzor ne razbacuje :D

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Vrlo neprijatno uvijanje u sarmu priče o maskama koje ne štite, jutros u razgibavanju. Bradonja u par navrata ulazi u berserk

Edited by desboj
Posted

Kako su meni ta dvojica antipatični blago rečeno. Jesu protiv ovih na vlasti ali su mi baš odbojni uvek bili i ostali

• +1 5
  • -1 1
Posted

Meni je ova forma Razgibavanja skoro pa odbojna, neprivlačna. Nemaju recimo muzičku podlogu, malo mi šuplje deluje to njihovo "kritičko razglabanje sa elementima pljuvačine". Poistovećujem ih sa onom dvojicom dekica iz Muppet-a koji kritikuju sve sa njihovog balkona. Izašli su iz onog klasičnog klišea jutarnjih programa, i valjda je to ok, jer nisu više na radiju.Možda im je baš to bila namera, ne znam, možda prave svoju verziju Howard Stern show-a, nisam još uvek načisto. A šta se desilo sa radiom Nova S?

Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk

Posted
Vrlo neprijatno uvijanje u sarmu priče o maskama koje ne štite, jutros u razgibavanju. Bradonja u par navrata ulazi u berserk
Da ja sam jutros, šaltao i naletim na ovo i shvatim da ono što mi kažu da je Dare potpuno "flipnuo", izgleda istina
..

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Cesce u poslednje vreme upadaju u teorije zavere oko korone, ali su mi generalno skroz ok. Svako jutro kad se probudim, kafica, forum i pustim njih u pozadini :)

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Da ja sam jutros, šaltao i naletim na ovo i shvatim da ono što mi kažu da je Dare potpuno "flipnuo", izgleda istina
..

.... Shiit has hit the fan!

lik je kompletni bolid otkako sam ga prvi put čuo na bilo kom radiju

• +1 2
Posted (edited)

Još na početku pandemije je šerovan isečak iz emisije gde su izjednačavali koronu sa ptičjim i svinjskim gripom, "oće da nam uvale vakcine" i sl. Generalno im je emisija kao da su dva pijanca ispred dragstora dobili dva sata na televiziji.

Da je bar zabavno... Izmrcvare me od dosade i u tizeru od pola minuta.

Edited by msv
  • +1 1
Posted

Emisija je užasna
Toliko veštačkog usiljenog smeha i cerekanja
Nije gledljivo uopšte

Posted

Da li stvarno moraju da zberu sve opozicione emisije?!

Još Brakus fali.

Posted

Uf njih dvojica su baš težak promašaj, silovanje svega i svačega, uglavnom razuma i ukusa.

Posted (edited)

Dobra emisija sa Sinišom Kovačevićem kod Vesne Dedić.

Javno potkačio Dušana, Brstinu i Ćustića, mada to je manje bitno u celoj priči...

Edited by Milošica
  • +1 1