Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MLB 2019

Featured Replies

• Replies 828
  • Views 49k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova sezona ima solidan broj specificnosti. 60 utakmica umesto 162 u regularnom delu; DH u obe konferencije; playoff od 16 timova. Kada je o formatu doigravanja, ulaze po 2 tima iz divizije, plus dve e

• omiljeni
    omiljeni

“Trout did a terrible job, man,” Pham said Tuesday, via The Athletic. “Trout’s the worst commissioner in fantasy sports. Because he allowed a lot of this s**t go on and he could’ve solved it all … Nob

• srecno otvaranje sezone svima koji slave

Posted Images

“Trout did a terrible job, man,” Pham said Tuesday, via The Athletic. “Trout’s the worst commissioner in fantasy sports. Because he allowed a lot of this s**t go on and he could’ve solved it all … Nobody wanted to be commissioner. I didn’t want to be the f***ing commissioner. I’ve got other s**t to do. He didn’t want to do it, we put it on him.

“It was kind of our fault too, because we made him commissioner.”

TEAM PHAM

goldschmidt u ludoj seriji

la a najurili maddon a

Moji Piratesi vecito zakazu u napadu kada ih gledam. Pocistis Dodgerse u gostima, a onda te rutinira Detroit.:rolleyes:

Blue Jaysi se lagano vratise od 0-3 prvog ininga. Konacno udaraju kako i ocekujem.

Tek malopre videh novi playoff format; kao preslikan iz NFL sektora. Mislim da je ok da top 2 tima budu slobodna u prvoj rundi.

Najzesci format sam video u KBO (Juzna Koreja). Igraju 4. i 5. Pobednik ide na treceg, odatle na drugog iz regularnog dela, dok prvoplasirani ceka da ostali rese izmedju sebe i odigra jednu jedinu seriju.

carpenter u nyy ima 7hita i 6hr

• 3 weeks later...

verlander izdominirao protiv metsa

Ušao u formu Verla lepo su nabili i jenkise skoro

• 2 weeks later...

o's trenutno vrlo zanimljivi za gledanje. nije mi jasno kako angelsi uspevaju da svake godine budu jadni, imaju ohtanija i trauta ali nesto debelo ne stima kod njih

hotlanta u ludoj seriji, ocekujem da ove nedelje preteknu metse na 1.mestu. probudjeni su i phillesi,zanimljiva divizija za gledanje

Angelsi uzese i Syndergaarda i ipak corak. Treba im bolji lineup oko ove dvojice. Pogledaj Dodgerse, Yankeese, Red Soxe, koji nemaju slabu ofanzivnu poziciju u postavi. Sa dva ovakva top udaraca, oni postizu premalo poena, sto povlaci da je ostatak slab.

Atlantu sam pljuvao u startu (iz kladionicarskih razloga), no sada ne samo da pobedjuju, vec daju i dosta poena, prava uzivancija za gledanje.

Edited by Miljenko

• 4 weeks later...

montas i trivino iz a's u nyy

mancini u astrosima

metsi gadjaju C pominje se contreras iz cubsa i jd martineza kao i verduga iz bostona

brewresi, na moje veliko iznenadjenje, su trejdovali hadera u padrese za rogersa (closer), lhp gasser a koji je prospect, of ruiza i rp lameta

bilo je jos par trejda, ono sto se ceka je gde ce soto? 

soto u padresima

bila je luda noc u mlb,puno trejdova je palo.

na kraju dana i jedna tuzna vest, ikona igre, covek koji je prenosio la d vin skali je preminuo.

secam se neke 06/07 kad sam pocinjao da pratim baseball uz pomoc ljudi sa ovog i jednog drugog foruma, glas tog coveka je bio otkrovenje. ustajao sam u 4:10 da gledam lad pa onda na faks... 

Da. I ja sam redovno gledao Dodgerse zbog njega.

Vecina trejdova mi je logicna, no ovaj Brewersa za Hadera, nikako ne kapiram. Imas mozda i najboljeg igraca na svojoj poziciji, jos i mladjeg od 30 godina i ipak eksperimentises.

Na stranu sto meni taj koncept pustanja top igraca, u sportu u kome nema salary cap i nakon toliko godina pracenja ne ide u glavu.

• 1 month later...

puhols 697.