June 4Jun 4 Ovi moji imaju 320 runs nakon 60+ utakmica. Ne secam se da se to desilo od kada pratim MLB (oko 25 sezona unazad). Nocas neprijatan poraz protiv Astrosa, kojima Altuve tek treba da se vrati, u mecu gde smo dali 9 poena, a protivnik postigao 6 poena u iningu, a da nije lupio HR u istom. U svakom slucaju zabavnije od onog standardnog stila igre. Trenutno imamo vise datih poena od celog AL dela lige.
June 9Jun 9 Izgleda da ce stadion u Vegasu (bilo koji), biti zestoko over stadion (sto i nije cudno, ako se klima uzme u obzir).Spektakularan duel Athletics-Brewers jutros; 11 Hrs ukupno, ako nisam pogresio.
June 13Jun 13 Misiorowski nocas complete game shutout, sa 15 strajkauta (ja se ne secam kada sam skoro video i complete game, a ne oba). Samo 95 piceva, od toga 74 za strajk. 58 FB preko 100+, 31 na 102+, bolesno skroz. Ima 0.17 ERA, na poslednjih 8 startova. Ne racunajuci openere, to je najnizi ERA u ovom intervalu, od kada je ERA deo oficijelne statistike (1913.).
June 21Jun 21 Pogresih topik. Elem, ovi moji taman krenu kako treba, a onda se obrukaju na Coors Fieldu (plus me zeznu u kladionici; ni fiks, ni poeni). Edited June 21Jun 21 by Miljenko
June 27Jun 27 Brandon Lowe lupio 20. HR, a tek mu je 77. nastup u sezoni. Da nam je picing malo stabilniji (bullpen pre svega), gde bi nam bio kraj sa ovakvim napadom.Da, sa ova 3 danasnja ima i 55 RBI. Edited June 27Jun 27 by Miljenko
July 2Jul 2 Previse su nekonstatni moji. Evo sada protivnicki starter vec ima 4 walks u 4 ininga i ipak ostadosmo na nuli. Ja uvek kada nas gledam, to bude neko mrljavo izdanje (ono brukanje u Denveru recimo). Skenes po meni najgori, od kada je usao u ligu. Ja ocekujem od top startera da bas retko gubi mec, a ne da veze par poraza, ma kakav napad bio. Plus nam je napad najbolji od kada pratim MLB. Bullpen treba rasterati, pa napraviti ponovo. Koliko je glupih preokreta bilo, smor.