June 4Jun 4 Ovi moji imaju 320 runs nakon 60+ utakmica. Ne secam se da se to desilo od kada pratim MLB (oko 25 sezona unazad). Nocas neprijatan poraz protiv Astrosa, kojima Altuve tek treba da se vrati, u mecu gde smo dali 9 poena, a protivnik postigao 6 poena u iningu, a da nije lupio HR u istom. U svakom slucaju zabavnije od onog standardnog stila igre. Trenutno imamo vise datih poena od celog AL dela lige.
June 9Jun 9 Izgleda da ce stadion u Vegasu (bilo koji), biti zestoko over stadion (sto i nije cudno, ako se klima uzme u obzir).Spektakularan duel Athletics-Brewers jutros; 11 Hrs ukupno, ako nisam pogresio.
June 13Jun 13 Misiorowski nocas complete game shutout, sa 15 strajkauta (ja se ne secam kada sam skoro video i complete game, a ne oba). Samo 95 piceva, od toga 74 za strajk. 58 FB preko 100+, 31 na 102+, bolesno skroz. Ima 0.17 ERA, na poslednjih 8 startova. Ne racunajuci openere, to je najnizi ERA u ovom intervalu, od kada je ERA deo oficijelne statistike (1913.).
Sunday at 12:084 days Pogresih topik. Elem, ovi moji taman krenu kako treba, a onda se obrukaju na Coors Fieldu (plus me zeznu u kladionici; ni fiks, ni poeni). Edited Sunday at 12:104 days by Miljenko