May 28, 20222 yr https://twitter.com/JeffPassan/status/1530620504255635458?s=20&t=OcNHkQ94VyJ2_Z7Qbsyl-w
June 1, 20222 yr “Trout did a terrible job, man,” Pham said Tuesday, via The Athletic. “Trout’s the worst commissioner in fantasy sports. Because he allowed a lot of this s**t go on and he could’ve solved it all … Nobody wanted to be commissioner. I didn’t want to be the f***ing commissioner. I’ve got other s**t to do. He didn’t want to do it, we put it on him. “It was kind of our fault too, because we made him commissioner.” TEAM PHAM
June 8, 20222 yr Moji Piratesi vecito zakazu u napadu kada ih gledam. Pocistis Dodgerse u gostima, a onda te rutinira Detroit. Blue Jaysi se lagano vratise od 0-3 prvog ininga. Konacno udaraju kako i ocekujem. Tek malopre videh novi playoff format; kao preslikan iz NFL sektora. Mislim da je ok da top 2 tima budu slobodna u prvoj rundi. Najzesci format sam video u KBO (Juzna Koreja). Igraju 4. i 5. Pobednik ide na treceg, odatle na drugog iz regularnog dela, dok prvoplasirani ceka da ostali rese izmedju sebe i odigra jednu jedinu seriju.
July 10, 20222 yr o's trenutno vrlo zanimljivi za gledanje. nije mi jasno kako angelsi uspevaju da svake godine budu jadni, imaju ohtanija i trauta ali nesto debelo ne stima kod njih hotlanta u ludoj seriji, ocekujem da ove nedelje preteknu metse na 1.mestu. probudjeni su i phillesi,zanimljiva divizija za gledanje
July 10, 20222 yr Angelsi uzese i Syndergaarda i ipak corak. Treba im bolji lineup oko ove dvojice. Pogledaj Dodgerse, Yankeese, Red Soxe, koji nemaju slabu ofanzivnu poziciju u postavi. Sa dva ovakva top udaraca, oni postizu premalo poena, sto povlaci da je ostatak slab. Atlantu sam pljuvao u startu (iz kladionicarskih razloga), no sada ne samo da pobedjuju, vec daju i dosta poena, prava uzivancija za gledanje. Edited July 10, 20222 yr by Miljenko
August 1, 20222 yr montas i trivino iz a's u nyy mancini u astrosima metsi gadjaju C pominje se contreras iz cubsa i jd martineza kao i verduga iz bostona brewresi, na moje veliko iznenadjenje, su trejdovali hadera u padrese za rogersa (closer), lhp gasser a koji je prospect, of ruiza i rp lameta bilo je jos par trejda, ono sto se ceka je gde ce soto?
August 3, 20222 yr bila je luda noc u mlb,puno trejdova je palo. na kraju dana i jedna tuzna vest, ikona igre, covek koji je prenosio la d vin skali je preminuo. secam se neke 06/07 kad sam pocinjao da pratim baseball uz pomoc ljudi sa ovog i jednog drugog foruma, glas tog coveka je bio otkrovenje. ustajao sam u 4:10 da gledam lad pa onda na faks...
August 3, 20222 yr Da. I ja sam redovno gledao Dodgerse zbog njega. Vecina trejdova mi je logicna, no ovaj Brewersa za Hadera, nikako ne kapiram. Imas mozda i najboljeg igraca na svojoj poziciji, jos i mladjeg od 30 godina i ipak eksperimentises. Na stranu sto meni taj koncept pustanja top igraca, u sportu u kome nema salary cap i nakon toliko godina pracenja ne ide u glavu.