Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MLB 2019

Featured Replies

Hortona sam gledao i deluje vec sada dosta dobro (cak je i za fantasy koristan). To za Skenesa i njegov ugovor je tuzna istina, koja ce se potvrditi. Napad nam jednostavno nije MLB nivo. Cruz pokazuje znake talenta, no treba tu konstantnije produkcije. Reynolds je veliki talenat, koji vec ima 30 godina, a nijednom nije prebacio 30HRs u sezoni (bitno da je nocas zveknuo jedan da mi izbije dobitakrolleyes). Hayes je drugi najavljivani talenat, ima 28 i nema powera ni u najavi, plus je sklon povredama. Da nema rotacije, imali bismo pobeda koliko i Colorado, tj. dobili bismo slucajno neki mec.

Edited by Miljenko

• 2 weeks later...
  • Replies 828
  • Views 49k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova sezona ima solidan broj specificnosti. 60 utakmica umesto 162 u regularnom delu; DH u obe konferencije; playoff od 16 timova. Kada je o formatu doigravanja, ulaze po 2 tima iz divizije, plus dve e

• omiljeni
    omiljeni

“Trout did a terrible job, man,” Pham said Tuesday, via The Athletic. “Trout’s the worst commissioner in fantasy sports. Because he allowed a lot of this s**t go on and he could’ve solved it all … Nob

• srecno otvaranje sezone svima koji slave

Posted Images

Dobra serija izmedju Dodgersa i Metsa. Tesko bi se domacin vratio veceras, da nije bilo onog smesnog rundown pokusaja u osmom iningu. Metsi su ostavili previse ljudi na bazama, da im se to ne osveti. Tekuca serija je zavrsena sa 2-2 u pobedama, 4-3 za goste na nivou sezone.

Ovi komentatori Cubsa bi mogli da podele ovaj nachos, ne bilo im zapovedjeno. Sada mora da napravim neki mambo-jambo sendvic.inn

Edited by Miljenko

skenes sjajan

Munusmo run, neverovatno. gospode

Sada treba videti ciji ce bullpen manje da kiksa.

• 1 month later...

Phillies ce rutinirati Yankeese drugo vece u nizu. Cudna sezona inace. Ocekivao bi covek nakon toliko ulaganja da pojedine ekipe imaju laganih 70% pobeda, kad ono corak. Dodgersi i Metsi pre svega, plus ni ofanzivna produkcija nije sjajna. Gledam statistike sa pocetka milenijuma. Jeste da taj period zovu steroid era, no meni je to sigurno zanimljivije od cestih serija strajkauta. Razumem da poneki picer ima ERA ispod 3, no da ih bude ovoliko je neshvatljivo. Yankees imaju opravdanje da su dugo bili nekompletni, plus je trenutno Judge upitan. Pojedine ekipe trokiraju nakon pauze (Detroit na prvom mestu), a ni Cubsi, Houston i Padresi nisu ubedljivi. Moji Piratesi su propast ziva ofanzivno, dok piceri donesu poneku pobedu. Pocistis Tigerse, a izgubis sva 3 meca od White Soxa je za no comment. Ako nemas para da ulozis u tim, zasto drzis isti.

Meni bi menadzer momentalno dobio otkaz za ovaj poraz Piratesa od nocas. 9-1 nakon prvog ininga i 16-10 posle sedam, protiv najgoreg tima lige, koji nema ni pitching, ni hitting, neverovatno.

• 2 weeks later...

Sinoc (da tako kazem) je Toronto dobio Dodgerse sa 13 BB svojih picera ukupno. Koja je fora ove sezone sa napadima da su ovako losi; posebno ove ekipe koje su grunule silne pare u ofanzivni deo (Dodgers, Yankees, Mets), ne zna se ko je nepouzdaniji. Za Texas se znalo da im je ofanziva nikakva (bar za mene, ako pogledam postavu), mada u doigravanju uvek moze da se posreci, ako se piceri pokazu kako treba (videti pod San Francisco i onih njihovih par titula). Pisao sam vec. Ocekivao sam da par ekipa ima oko 70% pobeda rutinski, odnosno 105 trijumfa minimum. Ovim tempom nece niko skupiti ni 100 pobeda. Nijedna divizija nema preko 6 pobeda razlike, izmedju ekipe na celu i pratilaca, sto je takodje nevidjena anomalija (obicno je vec 2/3 divizija reseno i to sa 10+ pobeda lagano).

Za gledanje je to ok, no za kladjenje (posebno ovi koji igraju na fiks), ne moze biti gore. Tesko je predvideti nesto, kada je trenutno na celu lige prosecni Milwaukee.

epski raspad metsa koji traje nedeljama unazad

trenutno su u top 3rd preziveli pune base posle DP ali ovo sto igraju je samoubistvo

To je vec nepredvidljiv problem. Gori i od najgore povrede, posto moze biti opasan po zivot. Da li je to ucestalo toliko nakon covida, ne znam, no svejedno moze ostaviti ozbiljne posledice, te je uvek neophodan krajnji oprez.

• 4 weeks later...

Najravnopravnija borba za playoff u skorije vreme. Samo 3 divizije su resene, na 15 meceva do kraja. Plus je trece wild card mesto u obe lige skroz otvoreno. Metsi pokusavaju da se samoubiju, sa ovih 7 vezanih poraza (sada su im Giantsi na 0.5, Redsi na 1.5 pobeda zaostatka). Imaju jos 2 tekme protiv Texasa, pa 3 protiv Padresa (jedino ih moze izvaditi sto je napad San Diega mrtav totalno).

• 2 weeks later...

poslednji vikend regularnog dela sezone. metsi su uspeli da sinoc izgube od majamija i nakon pobede redsa da se sezona danas zavrsi ostaju bez plej ofa

epski raspad tamo nege od polovine juna

nesto slicno se desilo i detroitu, njih je cleveland skinuo sa prve poziciije

imamo i borbu izmedju toronta i nyy za prvo mesto

Boston se sinoc vratio u plej of, nakon nekoliko sezona

bice zanimljiv vikend :)

Ovo sto je Detroit uradio bome niko nije koliko vidim, ako negde dobro videh 26. avgusta 12.5 tekmi su bili iza Indiansi...

Moji stoje zakucani sa 2 tekme iza Brewersa ko zna koliko unazad, propustili smo nekoliko sansi, ali nema veze imamo barem bye prvu rundu. Mislio sam da cemo pasti posle kraja sezone za Wheelera i Turner kad se povredio, ali neocekivano blesavao dobro udaramo, Bader, Bohm, Stott, Marsh i jos ima, Schwarb blizu rekorda Ryana, ali ostace kratak, opet nerealno 56 komada ima. A pitching isto na nivou. Pored svih standardnih i Nola je bacio nesto krsteno sad kad se vratio, cak i Buehler 3 korektna pojavljivanja i najvaznije konacno imamo closera.

Meni je utisak kao da je PO vec poceo sa ovim utakmicama... )

Edited by Grandilof