Azdaja Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Kenja Robertsa za sve pare, srećom Džo Keli i CT3 ga izvukoše, biće sjajni cardinalsi sledeće godine. Trenutno ili Tampa ili SFG (ako se nisu oladili)
Miljenko Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Bas dobre i skroz neizvesne serije u najavi. Drago mi je sto su Cardinalsi izvisili. Tampa konacno ima I napad I cini mi se da imaju realnu sansu za trofej. San Francisco ima jaci napad, nego u onim sezonama kada su uzimali titule; rotacija im je ubitacna. Ako prodju Dodgerse, mogli bi I oni do kraja. Finale Tampa-San Francisco bi bilo po meri, uz Dodgerse ponajbolji timovi iz regularnog dela. I dalje mi nije jasno kako su se Cardinalsi onako povampirili. Napad neubedljiv, rotacija solidna I onda velika serija. Ni tokom serije im efikasnost nije bila sjajna. Ocekivao sam da ce sa Arenadom I Goldijem, svaki drugi mec ici u 10+ poena.
Miljenko Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Krece 6. ining na Houston-White Sox. Cini se da ce Astrosi lagano resiti prvi mec serije. McCullers Jr dominira; sjajan curveball, mada mi se cini da mu je slider jos bolji. Dva brza auta i u sestom.
Strahan Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 dobar mec @ houston. costas, showalter i kaat milina za slusati
Miljenko Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 Bas. Svaki komentar im je na mestu. Ekstra playoff do sada. Izjednaceni timovi, cini mi se da toga ima samo u MLB.
Miljenko Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Kakvo hvatanje Kiermaiera. Tampa deluje mocno do sada. Brewersi tesno do trijumfa, Hader se namucio, no uspeo da zatvori. Boston smanjuje na 3-5.
Miljenko Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Urekoh Tampu. Kada se ofanziva Bostona probudi, tu nema pomoci. Giantsi rutinirase Dodgerse, Webb bez greske.
Miljenko Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Ja bih zbog ovih sudija, sto lose cene strajk zonu, uveo da kompjuter zove strajkove i lopte. Dva sramotno visoka strajka su sudjena kada je Franco imao AB.
Miljenko Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Steta za Tampu sto je ispala, no cini mi se da njima stvarno treba neki vrhunski startni picer. Stavi Scherzera kod njih recimo I eto resenja, dok se ceka da napad proradi. Bonus je sto je meni ova bullpen varijanta vodjenja meca, uvek sumnjiva rabota. Kao katastrofa koju cekas da se desi. Od 5-6 picera, tesko je da bar jedan ne zakaze, sto sa ogranicenjem da mora suceliti bar 3 udaraca, moze dovesti do velikih problema.
Strahan Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 odlican mec jutros u la. 1-0 za giantse,neki old school baseball upravo je zavrsen 1.ining izmedju white sox-a i astrosa.
Miljenko Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Sta tek reci za Atlanta-Milwaukee seriju, gde nisu prebacili 3 poena po mecu do sada. Odlican playoff. Ima efikasnih meceva, walk-off zavrsetaka, puno duela gde jedan poen resava. Meyers se povredio u pokusaju sprecavanja HR na zidu (malo je falilo). Jedva ga nagovorise da je u interesu tima da izadje (cini mi se da nije mogao da baci loptu dovoljno jako, nakon udarca). Siroma Scherzer. Dodje u ultra jak tim i kao i cesto u Washingtonu, napad ne postigne nista.
Strahan Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 correa udara double na base loaded 2-1 za astrose. buehler starter veceras za lad, posle 3 dana odmora. to je nezgodno,videcemo kako ce da reaguje. secam se si si sabatije kako je kidao za brewerse posle 3 dana odmora.
Grandilof Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Meh MadBum na 2day rest A vidi Dusty-ja opet se pravi pametan, izveo McCullersa posle 4IP, najmanje pitcheva u seozni, ne verujem sta gledam...Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Recommended Posts