Jump to content
IGNORED

MLB 2019

freakns

Recommended Posts

Posted

u bejzbolu nista novo - nyy pobedjuju, nym gube...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Zanimljiv picerski duel u San Franciscu. Polovina osmog ininga, 1-1 i dalje. Mozda je Webb izveden prerano (92 pica, 10 strajkauta), no Rogers je imao odlican osmi ining, sa 3 K (baca underhand). Lauer nista slabiji, 7 sigurnih ininga. Giantsi pokusavaju da prekinu niz od 4 poraza.

Edited by Miljenko
  • 3 weeks later...
Posted

white soxi u plejofu

cardinalsi igraju kao ludi, zanimljivo je sada kako se regularni deo blizi kraju

boston vs nyy veceras krece serija

Posted (edited)

Cardinalsi cele sezone igrase promenljivo, a sada pravo niotkuda, blizu 14. vezane pobede.:unsure:

Edited by Miljenko
Posted

15.

Tacno pobegose mojima koji takodje dobro igraju, Harper ubiva, ali bas, bas. Sad nam ostaje da jurcamo Atlantu, imamo seriju sa njima i Marlinsima u gostima na kraju. Usracemo 100%, to je Atlanta mi numemo sa njima nikad da izadjemo na kraj. :D

Posted

votto je pokidao u drugom delu sezone,inace su mi redsi ove sezone bili najzanimljivija ekipa za gledanje.

usli smo u poslednju nedelju regularnog dela,zao mi je zbog toga :D

padresi su totalno razocarali uz standardne metse.

Posted (edited)

Metsi su vec sablonsko razocaranje. Padresi su bili vec sokantno losi, u odnosu na kvalitet, posebno piceri. Yankees se probudise ipak, mada su imali uzasan ofanzivni prvi deo sezone. Seattle I Detroit su mi najprijatnija iznenadjenja, pri cemu su prvopomenuti ostali do kraja u wild card igri. Colorado nema upecatljiv skor, ali su na Coors Fieldu prilicno dobri.

Pogledah Tigers-White Sox duel danas. White Soxi sacekase pad kontrole Manninga I iskoristise 3 walks, za lagani preokret.

Edited by Miljenko
Posted

17 vezanih pobeda, neverovatna serija. Citam da toga nije bilo u NL jos od Cubsa iz 1935. godine.:wacko:

Wild card borbe ponovo donose izuzetno zanimljivu zavrsnicu. Plus potencijalni Yankees-Red Sox duel (nemam nista protiv Toronta, no sanse su im minimalne).

Posted

daans se zavrsava regularni deo sezone.

imamo jaku zavrsnicu za wild card u AL - red sox, nyy, toronto ili seattle 

Posted

Meni je Seattle jedno od najvecih iznenadjenja od kada pratim MLB. Sa ovako smesnim napadom, da budes do kraja u wild card trci.

Posted

Biće haos večeras, tekme sve mahom u isto vreme ima šta da se gleda.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Miljenko said:

Meni je Seattle jedno od najvecih iznenadjenja od kada pratim MLB. Sa ovako smesnim napadom, da budes do kraja u wild card trci.

imao sam srece da ustanem na vreme jutros i vidim kako haniger udara za preokret. od 6 poena 5 su njegovih ruku delo.

sinoc nesto ranije potop jenkija. bice mi. veliko razocaranje ako ne udju u WC.inace su raysi izuzetno nezgodan tim.

waino startuje za cardinalse u WC.

Posted

Red Soxi rutinirase Yankeese. Eovaldi odlican tokom startnih 5 ininga. Udaraci Yankeesa odigrali kao I u vecem delu sezone, neubedljivo I ispod renomea ekipe sa eksplozivnim napadom. 

Posted

Zato nocas zabavno, walk-off u LA, prava prvenstvena :D, ako vec biram bolje Dodgersi.