Strahan Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 u bejzbolu nista novo - nyy pobedjuju, nym gube...
Miljenko Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 (edited) Zanimljiv picerski duel u San Franciscu. Polovina osmog ininga, 1-1 i dalje. Mozda je Webb izveden prerano (92 pica, 10 strajkauta), no Rogers je imao odlican osmi ining, sa 3 K (baca underhand). Lauer nista slabiji, 7 sigurnih ininga. Giantsi pokusavaju da prekinu niz od 4 poraza. Edited September 2, 2021 by Miljenko
Strahan Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 white soxi u plejofu cardinalsi igraju kao ludi, zanimljivo je sada kako se regularni deo blizi kraju boston vs nyy veceras krece serija
Miljenko Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 (edited) Cardinalsi cele sezone igrase promenljivo, a sada pravo niotkuda, blizu 14. vezane pobede. Edited September 25, 2021 by Miljenko
Grandilof Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 15. Tacno pobegose mojima koji takodje dobro igraju, Harper ubiva, ali bas, bas. Sad nam ostaje da jurcamo Atlantu, imamo seriju sa njima i Marlinsima u gostima na kraju. Usracemo 100%, to je Atlanta mi numemo sa njima nikad da izadjemo na kraj.
Strahan Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 votto je pokidao u drugom delu sezone,inace su mi redsi ove sezone bili najzanimljivija ekipa za gledanje. usli smo u poslednju nedelju regularnog dela,zao mi je zbog toga padresi su totalno razocarali uz standardne metse.
Miljenko Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 (edited) Metsi su vec sablonsko razocaranje. Padresi su bili vec sokantno losi, u odnosu na kvalitet, posebno piceri. Yankees se probudise ipak, mada su imali uzasan ofanzivni prvi deo sezone. Seattle I Detroit su mi najprijatnija iznenadjenja, pri cemu su prvopomenuti ostali do kraja u wild card igri. Colorado nema upecatljiv skor, ali su na Coors Fieldu prilicno dobri. Pogledah Tigers-White Sox duel danas. White Soxi sacekase pad kontrole Manninga I iskoristise 3 walks, za lagani preokret. Edited September 27, 2021 by Miljenko
freakns Posted September 30, 2021 Author Posted September 30, 2021 izgubise Cardsi.... vala je i bilo vreme
Miljenko Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 17 vezanih pobeda, neverovatna serija. Citam da toga nije bilo u NL jos od Cubsa iz 1935. godine. Wild card borbe ponovo donose izuzetno zanimljivu zavrsnicu. Plus potencijalni Yankees-Red Sox duel (nemam nista protiv Toronta, no sanse su im minimalne).
Strahan Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 daans se zavrsava regularni deo sezone. imamo jaku zavrsnicu za wild card u AL - red sox, nyy, toronto ili seattle
Miljenko Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Meni je Seattle jedno od najvecih iznenadjenja od kada pratim MLB. Sa ovako smesnim napadom, da budes do kraja u wild card trci.
Azdaja Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Biće haos večeras, tekme sve mahom u isto vreme ima šta da se gleda. 1
Strahan Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 2 hours ago, Miljenko said: Meni je Seattle jedno od najvecih iznenadjenja od kada pratim MLB. Sa ovako smesnim napadom, da budes do kraja u wild card trci. imao sam srece da ustanem na vreme jutros i vidim kako haniger udara za preokret. od 6 poena 5 su njegovih ruku delo. sinoc nesto ranije potop jenkija. bice mi. veliko razocaranje ako ne udju u WC.inace su raysi izuzetno nezgodan tim. waino startuje za cardinalse u WC.
Miljenko Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Red Soxi rutinirase Yankeese. Eovaldi odlican tokom startnih 5 ininga. Udaraci Yankeesa odigrali kao I u vecem delu sezone, neubedljivo I ispod renomea ekipe sa eksplozivnim napadom.
Grandilof Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Zato nocas zabavno, walk-off u LA, prava prvenstvena , ako vec biram bolje Dodgersi.
Recommended Posts