Jump to content
IGNORED

Midterms 2018 and beyond

theanswer

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Gandalf said:

ja o utisku koji ljudi stiču na osnovu mnogo sitnih i malo manje sitnih detalja.

Ovog puta ne.

Citat:

to je ono što je Sanders pričao, to je priča koju je guralo njegovo osoblje, to je ono što su gurali ovi i oni spoljni saradnici.

kada te podržavaju i guraju Nina Tarner, Ralf Nejder, Kornel Vest, Suzan Sarandon... to je zaključak koji se nameće. 

ili je pak "revolucija" bila samo mamac za lakoverne omladince?

Ovo je tvoj stav, a ne prenosenje utisaka drugih.

Zapravo, sad kapiram, tesko je nekad polemisati sa tobom upravo zato pazljiv citalac procita nesto  kao tvoj stav, a onda ti odgovoris nisam to ja tako to drugi vide.

Posted

izasao poll iz Washinigtona...

Biden 36, Sanders 35, Warren 10 :frust: 

znaci bukvalno mora da pokupi sve od Warren da bi imao ikakve sanse... i onda da pregazi Bidena u debati. mada nisam siguran ni da ce to pomoci. sve se vise cini da je @theanswer bio u pravu i da mozes racunati do sutra, dzaba ti

Posted
13 hours ago, Gandalf said:

ja o utisku koji ljudi stiču na osnovu mnogo sitnih i malo manje sitnih detalja.

jebo te utisak, manje sandersovih glasača je prešlo za trampa nego što je hilarinih prešlo za obamu 2008. to je FAKT

Posted
1 hour ago, freakns said:

izasao poll iz Washinigtona...

Biden 36, Sanders 35, Warren 10 :frust: 

znaci bukvalno mora da pokupi sve od Warren da bi imao ikakve sanse... i onda da pregazi Bidena u debati. mada nisam siguran ni da ce to pomoci. sve se vise cini da je @theanswer bio u pravu i da mozes racunati do sutra, dzaba ti

Washington je država gde bi trebalo da Sanders rasturi. Znači ništa od njega.

Posted

crnacka ljubav zaborava nema, Kamala Harris je podrzala Bajdena.

Posted

Kamala that girl was me :yucky:

Posted

Jesse ce mu donese koji glas, ali ce i da oduzme koji... Mislim da je to je ipak dobro za Sandersa

izasao novi pool za Washington. gledam i ne verujem. 47-44 Biden. izasao i novi za Mizuri, 53-31 Biden. to je vec ocekivano.

btw, ovaj novi klip sa Bidenom... Sanders samo treba da ostane u trci. ovaj nece izdrzati do Milwaukeeja, hospitalizovace nesretnika. ja sam sve vise ubedjen da DNC gura Bidena napred da bi u Milwaukeeju rekli, Biden ne moze, iznenada se razboleo, a tii Bernie, jeb se, izgubio si, kandidujemo tog i tog

Posted

To bi bilo fenomenalno, umesto Bidena kandiduju Hilary da proba ponovo... i ona ponovo izgubi od Trampa :D 

Posted
1 hour ago, freakns said:

Jesse ce mu donese koji glas, ali ce i da oduzme koji... Mislim da je to je ipak dobro za Sandersa

izasao novi pool za Washington. gledam i ne verujem. 47-44 Biden. izasao i novi za Mizuri, 53-31 Biden. to je vec ocekivano.

btw, ovaj novi klip sa Bidenom... Sanders samo treba da ostane u trci. ovaj nece izdrzati do Milwaukeeja, hospitalizovace nesretnika. ja sam sve vise ubedjen da DNC gura Bidena napred da bi u Milwaukeeju rekli, Biden ne moze, iznenada se razboleo, a tii Bernie, jeb se, izgubio si, kandidujemo tog i tog

Mizuri ti govori sve što treba da znaš, ako već rezultati od utorka nisu dovoljni. Klintonka je dobila Mizuri sa 0,2% 2016. This race is over. 

• Create New...