goofs Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 7 minutes ago, pbg12345 said: koliko god ovi sad bili simpaticni, ono je bila top 3 (ili top2 u nekom trenutku) ekipa u ligi top1
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 39 minutes ago, goofs said: top1 Stvarno, svasta prica covek
jezovuk Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Za prvo mesto, prava prvenstvena. Memfis prosuo gotovu stvar.
pbg12345 Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 2 minutes ago, jezovuk said: Za prvo mesto, prava prvenstvena. Memfis prosuo gotovu stvar. a iz prikrajka ceka portland jbt, ko neka obrnuta realnost
Have_Fun Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 (edited) Nije mi jasno sta se desilo s Bradleyem U Bostonu je bio bitan igrac, u Detroitu takodje.. sad u Klipersima, gotovo da ne postoji (zanemarimo ovaj mec sada) Imao je meceve sa po 30+ minuta ove sezone.. ali.. meh.. nista Prosle je u Detroitu fino igrao, a onda presao u LAC i nekako nestao Edited November 23, 2018 by Have_Fun
freakns Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 na zapadu, u ovom momentu prvoplasirani ima 12-6 a desetoplasirani 10-8 nikad jace
pbg12345 Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 11 minutes ago, Have_Fun said: Nije mi jasno sta se desilo s Bradleyem U Bostonu je bio bitan igrac, u Detroitu takodje.. sad u Klipersima, gotovo da ne postoji (zanemarimo ovaj mec sada) Imao je meceve sa po 30+ minuta ove sezone.. ali.. meh.. nista Prosle je u Detroitu fino igrao, a onda presao u LAC i nekako nestao on meni nekako vazda bio "nit smrdi, nit mirise" ok igrac za popunu rotacije, ali ne i za neku bitniju ulogu vidim da ovaj ruki sve vise startuje, tako da ce ovom minutaza ici samo na dole, plus sto u redu ceka jos nekoliko mladih igraca i teo :( Just now, freakns said: na zapadu, u ovom momentu prvoplasirani ima 12-6 a desetoplasirani 10-8 nikad jace jeste van svih prognoza i ocekivanja, ali da super sto je tako trenutno deluje da je bukvalno 14 ekipa u rezultatskoj igri pa cak ni finiks u poslednje vreme deluje bolje i nije kanta za napucavanje definisace se to naravno, ali ranijih sezona vec u ovom trenutku je bilo bar 5 ekipa koje krecu u borbu za pikove ove sezone su se i povrede nekako "bolje" raspodelile jasno mi je koliko ova recenica zvuci debilno ali jbg prethodnih sezona su se nekako po pravilu povredjivali igraci onim ekipama koje su tu negde na korak iza i onda ih to potpuno izbaci iz koloseka a ove sezone najvise povreda imaju najjaci, a npr memfis i klipersi maltene bez povreda, pa se i kvalitet nekako ujednacio
Calavera Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 4 hours ago, Have_Fun said: Nije mi jasno sta se desilo s Bradleyem U Bostonu je bio bitan igrac, u Detroitu takodje.. sad u Klipersima, gotovo da ne postoji (zanemarimo ovaj mec sada) Imao je meceve sa po 30+ minuta ove sezone.. ali.. meh.. nista Prosle je u Detroitu fino igrao, a onda presao u LAC i nekako nestao ne znam kakav je u clippersima, ali u detroitu je bio ocajan. verovatno je bilo nesto i do toga sto svg nije znao da nacrta normalnu akciju za njega, ali on mi deluje ko klasican sistemski igrac. drummond dominira otkako ga je embiid isponizavao u direktnom duelu pre neku nedelju, hustluje za svaku loptu i to bez da moraju da ga hrane na postu.
goofs Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 (edited) Liga je za sada ludilo, sto kazete na zapadu su u igri 14 ekipa, mada evo muerto Finiks sinoc tukao top ekipu lige. A proslo je dobranih četvrt sezone, bilo bi mega da potraje jos ovoliko pa posle nek se raslojavaju ako bas moraju. Svaki poraz kosta, i cini mi se da nema tankovanja do sada, osim mozda Atlante koja je sklopila takav tim da htela-ne htela tankuje. Edited November 24, 2018 by goofs
Timmy Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Samo da se poserem na Teovog trenera. Mene frustrira sto majstor ne igra. Kako je njemu tek... Jel postoji neka sansa da predje bilo gde? Ili su mu opcije samo klupa klipersa ili EL?
zorglub Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Teodosić nek' se bije po glavi što nije otišao 5 godina ranije, u ovakvom trenutku kriviti Riversa za bilo šta je jako glupo.
goofs Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Meni se cini da su slabe sanse za neki trejd, Teo je dobar asset jer mu istice ugovor na kraju sezone sa solidnim parcetom kolaca za salary cap. Tako da ga se Clippersi ne bi odrekli budzasto osim za nesto stvarno dobro ili za pikove. A mislim da, nazalost, nije pokazao dovoljno u NBA da bi neko davao nesto ozbiljno za njega, jedino ako ga poznaje iz Evrope, znaci Kokoskov i Divac, s tim sto Divac ima nula pikova na raspolaganju.
Recommended Posts