Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, MayDay said:

Pa meni je bilo ultra dobro jer imam Carisa LeVerta u Fantazi timu, a on je bio the MOTM. Mogla sam da navijam lepo, pošto ne navijam ni za Nikse, ni za Netse otherwise.

Ja sam se spremila za gledanje kao u komedijama. Odmah smo kupili hot dog i po pola litra kokakole. Mora ceo fazon. Kad smo seli shvatila sam da se uprkos bojazni, sasvim lepo vidi teren i prepoznaješ igrače uredno. Kod Niksa igrali samo Enes Kanter gulenovac i Hardavej Jr. Ostali kanal. U Netsima malo razudjenije, ali su isto skup jadnika. Osim my boy Carisa. :D

Publika je smešna. Fakat je razlika izmedju NYK fanova i BKN. Ovi prvi više znaju o košarci. Ovi drugi kao da su došli na K-pop koncert. Transfer blama. 

normalno :D

gulenovac je najludja faca

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Samo da se priklonim

Jokic :pera:

Luka :Hail::Hail::Hail::Hail::Hail:

Vucevic :Hail::Hail::Hail::Hail::Hail:

Sad vidim mau bila na Nba tekmi :Hail::Hail:

Edited by Cash
Posted

Ovde se bolje vidi pljuvanje i rondova pesnica preko paulovog lica. 

ne znam kako liga gleda na ovakve stvari u poslednje vreme. Oce li pasti duga suspenzija ili samo udarac po dzepu?

Posted

ne kapiram, ako ga je povukao levom, sto ga nije docekao na desnu?

Posted

Izgleda Barton samo groin povreda, nije kuk. Za dlaku šinko.

Posted (edited)

gledam ovaj sakramento, pre svega kako igraju odbranu, brane skok u odbrani, gube lopte i zamisljam obradovica npr da im je trener! :D

covek bi pozeleneo do kraja prve cetvrtine

a nije da nemaju kvaliteta u napadu

bjelica opet dobro otvorio utakmicu

doduse popio jednu bananu, koja je bila ocigledna jedno 3 sekunde ranije :D

Edited by pbg12345
Posted

Kingsi su nevidjena divljina. Uvek se nesto primim da ih gledam i uvek odustanem posle prve cetvrtine jer su negledljivi u oba pravca.

Posted

meni donekle zanimljivo zbog bjelice i kladjenja 

u svakom slucaju zanimljivija utakmica nego klivlend -atlanta :D

Posted

uzese pobedu na gostovanju Oklahomi...i to uz vise no pristojnu partiju Vestbruka...Bjelica solidan, malo ga nekad izbace u odbrani jos na prvom koraku, ali igrao je minute kada se resavalo...i dalje se nije nametnuo kao lider, malo suteva uzima

Posted

Kakav bol u kurcu kod Goldenstejtovaca, negde izmedju prve i druge brzine. Green se seta po terenu, Igudala isto, ne zna se sta Klay igra. Durant da 8 poena u 2 napada i Kari ubaci trojku da ih odrze u igri ali deluju kao grupa milijardera koje smaraju da igraju regularnu sezonu pa eto da nam ucine svima kad vec ne moze odmah da bude maj i plejof.

Posted

Koliko su samo slobodnih bacanja promasili, nije mi jasno kako pobedise

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...