BobRock Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Nisam ni ja gledao, ali bio je neki strim na YT. U subotu nema izgovora, direktan prenos derbija na Areni 4, 17h
Shaq Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 kuzmicu, jenkinsu i jovicu isticu dvogodidisnji ugovori, svakom po 350k i cao zdravo.. ☕
Ros Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 1 minute ago, Plajvi said: Kazu 'oce Guzinog sina. a to je?
Ratamahatta Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Sad ce i on k'o Raduljica da otaljava i da se sprda do kraja, bole ga paja. Car.
Shaq Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 pre intervjua, missio sam da se ne postavlja pitanje ostanka, al nakon intervjua, i s obzirom na moje psihoanaliticke sposobnosti citanja situacija :coffee: , rekao bih da su sanse za njegov ostanak svega 40% :/
Moća Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 I Sakula krece u akciju...Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mindaugas Žukauskas Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 2 hours ago, Shaq said: pre intervjua, missio sam da se ne postavlja pitanje ostanka, al nakon intervjua, i s obzirom na moje psihoanaliticke sposobnosti citanja situacija :coffee: , rekao bih da su sanse za njegov ostanak svega 40% :/ Otprilike sam stekao isti utisak, i čini mi se da su dešavanja u Morači bitno uticala na njega. Mada je par puta pomenuo kako će igranje Evrolige biti bitan faktor kod donošenja odluke.
Recommended Posts