June 8, 20186 yr 20 hours ago, morgana said: I da. Nije Sinan kic, nego sund. Kic je politicka korektnost koja se protegla na muzicki ukus. I sve to u danima kad iz daleke i prijateljske Amerike stize vijest da ce izbor za mis pocivati na unutrasnjoj ljepoti. kič <<>> šund šund se dodatno oporezuje. Kao 1979te prvi album Prljavog Kazalista i/iil 1980te (ako se dobro secam) prvi album Azre...
June 8, 20186 yr 34 minutes ago, Pontijak said: u to ime jedan muzicki predah Kad je narodno u pitanju za mene samo sumadijska dvojka molicu lepo
June 8, 20186 yr 19 minutes ago, MancMellow said: Kad je narodno u pitanju za mene samo sumadijska dvojka molicu lepo To Mance! Please check this out:
June 8, 20186 yr 2 minutes ago, precog said: a ovi brazilski narodnjaci? Kad sam imao 2-3 godine kad god krene neki hard rock na TV-u ili radiju kazu roditelji da sam ustajao i gasio ih govoreci da nema ništa da se sluša dok ne dodje post-punk. Čru stori
June 8, 20186 yr Ma dobro te stvari iz 50 60 sam otkrio kasnije, ne mož baš sve da se zna sa 2-3 godine
June 8, 20186 yr Kad sam imao 2-3 godine kad god krene neki hard rock na TV-u ili radiju kazu roditelji da sam ustajao i gasio ih govoreci da nema ništa da se sluša dok ne dodje post-punk. Čru stori Dje tu tebi hard rock, oridjidji izvorni brazilski gani, emotivno prze death thrash mijetal.
June 8, 20186 yr 3 hours ago, kurjak92 said: A od cece je najjaci ovaj album iz 2000 , kakvi su to mracni stihovi, kakva emocija, steta sto je te godine ubijen arkan pa su te pesme u zapecku generelno Nema jacih stihova o warlordu poput arkana od ovih Taj album je govno, vidi se da si premlad, sorry Cecina najbolja ostvarenja vežu se za početak saradnje sa Futom i Marinom, dakle '93-'96, od Kukavice do recimo Maskarade (mada je i taj album gde je Maskarada već ozbiljan pad) To je bio kvantni skok u odnosu na ono naivno seljače pre, produkcijski melodijski al i onako vizuelno https://www.youtube.com/watch?v=fnwEsXjfiaY Edited June 8, 20186 yr by dillinger
June 8, 20186 yr 1 hour ago, precog said: 1 hour ago, MancMellow said: Kad sam imao 2-3 godine kad god krene neki hard rock na TV-u ili radiju kazu roditelji da sam ustajao i gasio ih govoreci da nema ništa da se sluša dok ne dodje post-punk. Čru stori Dje tu tebi hard rock, oridjidji izvorni brazilski gani, emotivno prze death thrash mijetal. Iver klada...