Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2018/2019

Rumpelstiltskin

Recommended Posts

Posted

Velika steta bi bila da ostane atletska staza...

bez kopanja mogu da se rese same staze!

Samo da priblize teren istoku i novi zapad se napravi blize,nece biti idealno ali ce biti mnogo bolje!

Posted
39 minutes ago, martick said:

Velika steta bi bila da ostane atletska staza...

bez kopanja mogu da se rese same staze!

Samo da priblize teren istoku i novi zapad se napravi blize,nece biti idealno ali ce biti mnogo bolje!

navedi mi bar jedan logican razlog zbog cega atleticare nisa treba uskratiti za jedinu tartan stazu u gradu .... atletika je trofejniji sport u srba od fudbala ...bolje bi bilo stadion pretvoriti u atletsku dvoranu ...

Posted
1 hour ago, Rumpelstiltskin said:

navedi mi bar jedan logican razlog zbog cega atleticare nisa treba uskratiti za jedinu tartan stazu u gradu .... atletika je trofejniji sport u srba od fudbala ...bolje bi bilo stadion pretvoriti u atletsku dvoranu ...

Nije jedina staza a i bolje da je nemaju u kakvom je stanju sada.

Posted
Nije jedina staza a i bolje da je nemaju u kakvom je stanju sada.
Onda, obzirom na stanje terena kakav je, bolje da ga ni njega nema ... A ima igrališta na Delijski vis, u Kamenicu, Medoševac, iza stari Vulkan ....

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted

Eksluzivno da iskoristim priliku da među forumašima najavim prvo, Nenad Lalatović sledeći odgovara na pitanja navijača na Fejsbuk stranici. Intervju radimo nakon 30. kola Superlige Srbije, a pitanja ćete moći da postavljate ovde, kao i na svim društvenim mrežama na kojima je klub prisutan. Radiće se isto kao sa Drinčićem. Nadam se vašem odzivu. 

Posted

Moze da se napravi atleticarima kao u Krusevcu i Novom Pazaru,komplet staza sa svim pratecim stvarima uz jednu tribinicu,sta ce im vise!

Posted
1 hour ago, martick said:

Moze da se napravi atleticarima kao u Krusevcu i Novom Pazaru,komplet staza sa svim pratecim stvarima uz jednu tribinicu,sta ce im vise!

ako si ti njima reko

Posted

Problem atletske staze je nemanje 9. staze i nemogucnost da se ikako uglavi.

Posted
41 minutes ago, Dali_man said:

Problem atletske staze je nemanje 9. staze i nemogucnost da se ikako uglavi.

onda da se smanji teren

Posted
1 minute ago, Rumpelstiltskin said:

onda da se smanji teren

Ono, nesam gradjevinac, al prva staza mora bude 400m u obimu. Smanjenjem se nista ne bi postiglo. Morala bi da se srusi deo tribine da se uglavi 9. staza. Sad, yebem li ga, mozda gresim. 

Posted
4 hours ago, Rumpelstiltskin said:

ako si ti njima reko

Verovao ili ne i jesam im rekao

Posted

[emoji342]
Samo za Meraklije Beograd

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted

sto nikad nema prenosa radnickog na areni, toliko muljate da je negledljivo ili sta? :coffee:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...