Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

9 hours ago, Gradina said:

Za Kojaševića znaš 

Za Bulajića ne znaš 

Za Koju sumnjaš. 

Pa i taj Koja treba da ima utakmice da stasava. I ne samo Koja nego i omladinci  Ilić Leka  Ristić. . . 

Naravno da treba da ima, slažem se u potpunosti za sve omladince ali vidi se da nisi pročitao lepo šta sam napisao ili nisi dobro razumeo.

• Replies 7.7k
  • Views 440.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam za to da se smeni Lalatović i da se Real sa Nišave postavi za prvog trenera kluba. Očigledno bi bolje radio Lalatov posao.

Posted Images

а добра вест је свакако и да су се лакше повређени Нермин Хаскић и Саша Стојановић у потпуности опоравили и да ће бити у конкуренцији, верујем и тиму за наредни меч у суботу против Рада.

Нишлије очекују још девет бодова до почетка плеј-офа

Fala ku*cu!

• Author

odlican, thnx

Golcina Lazara, minut pre toga zamalo asistencija.

Dade ga Lazar majstorski

U subotu u 17h s Radom.

Petar i Haskic istegli lože, Žile pocinje u subotu umesto Todora koji ima parne kartone.

Vidim da su i Noma i Čumić uigravani za subotu.

I najlepša vest - Caki trenira punim intenzitetom.

Odlican intervju s Drinu danas, i najjace kad je rekao da se protiv Zvezde na Cairu osecao ko da je negde u Engleskoj, isti osecaj sam i ja imao, nedelju dana sam bio promukao ko nikad u zivotu, kod onog slobodnjaka na kraju kad je Borjan jedva izbacio loptu iz raslji se pri zaletu nekako u neverici okrenuo ka tribinama, ali skroz koncentrisan, neverovatna scena...

10 minutes ago, W.F.C. said:

Odlican intervju s Drinu danas, i najjace kad je rekao da se protiv Zvezde na Cairu osecao ko da je negde u Engleskoj, isti osecaj sam i ja imao, nedelju dana sam bio promukao ko nikad u zivotu, kod onog slobodnjaka na kraju kad je Borjan jedva izbacio loptu iz raslji se pri zaletu nekako u neverici okrenuo ka tribinama, ali skroz koncentrisan, neverovatna scena...

@ackonish Bravo za intervju, odličan slažem se. Definitivno treba više ovakvih stvari.

Pokusavam da ubedim trenera da bude naredni sagovornik u live razgovoru... a ukoliko ne uspem, cekam vase predloge koga biste zeleli da gledate? Ipak, za vas to radimo...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

1 hour ago, ackonish said:

Ipak, za vas to radimo...

:nobles:

1 hour ago, ackonish said:

Pokusavam da ubedim trenera da bude naredni sagovornik u live razgovoru... a ukoliko ne uspem, cekam vase predloge koga biste zeleli da gledate? Ipak, za vas to radimo...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Lazar

Dok je jos tu kod nas 

Lazar, Rasa, Dobrivoje, Crni, najbolje Lazar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.