martick Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: lepo je drina reko u intervju da ce biti tesko odrzati nivo ................... i nije realno s 12 igraca jebi se ivice jebi se lalate Polako sa pljuvanjem sve je jos otvoreno do samog kraja na oba fronta....
Wolfdream Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 2 hours ago, martick said: Polako sa pljuvanjem sve je jos otvoreno do samog kraja na oba fronta.... Nema na cemu.
Rumpelstiltskin Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 5 minutes ago, Wolfdream said: Nema na cemu. esi ti neki provokator ?
ackonish Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 http://fudbal.hotsport.rs/2019/03/28/ivica-toncev-za-hotsport-ne-mogu-da-nam-oproste-sto-smo-bolji-od-vecine/ Predsednik kluba o zrebu
Real sa Nišave Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Zaebano, zaebano će bude. Sa pretanku klupu i zgusnut raspored. Da razigramo Cakita u ove tri utakmice i da pronađemo Kojaševića čim pre. Jedva čekam da vidim na delu Marka Zivkovica u subotu. Nomina forma je u ulaznoj putanji, to se vidi i na treningu, a Lala mu dosta daje na pažnji, svestan je i on da mu treba stari Noma. Kako bi nam sad lego Stanisavljević
Wolfdream Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 4 hours ago, Rumpelstiltskin said: esi ti neki provokator ? Ne taman posla. Lik je trazio link, a niko ga nije rezonovao. I tako.
fetboj Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 1 hour ago, ackonish said: http://fudbal.hotsport.rs/2019/03/28/ivica-toncev-za-hotsport-ne-mogu-da-nam-oproste-sto-smo-bolji-od-vecine/ Predsednik kluba o zrebu http://fudbal.hotsport.rs/2019/03/28/fifa-pro-fudbaleri-ne-idite-u-srbiju-foto/ Postoji li neki hrabar novinar da pita predsednika nesto o ovome?
ackonish Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Ako pitas bilo kog igraca danas u Radnickom reci ce ti da su im plate redovne. Svi su zdravstveno osigursni preko kluba. Cini mi se da je on igrao u vremenu kada je predsednik bio Radan Ilic. Tada su stvari bile malo drugacije.Inace, juce sam pricao sa jednim gospodinom iz vlasti, do kraja godine je rekao da bi trebalo da stadion u potpunosti bude zavrsen. Radice se zapad i kompletno pokrivanje stadiona. Za taj projekat je obezbedjeno 18 miliona evra. Do kraja godine kaze navodno bi trebalo da imamo "novi" stadionSent from my SM-G965F using Tapatalk
samo_opusteno Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 1 hour ago, ackonish said: Ako pitas bilo kog igraca danas u Radnickom reci ce ti da su im plate redovne. Svi su zdravstveno osigursni preko kluba. Cini mi se da je on igrao u vremenu kada je predsednik bio Radan Ilic. Tada su stvari bile malo drugacije. Inace, juce sam pricao sa jednim gospodinom iz vlasti, do kraja godine je rekao da bi trebalo da stadion u potpunosti bude zavrsen. Radice se zapad i kompletno pokrivanje stadiona. Za taj projekat je obezbedjeno 18 miliona evra. Do kraja godine kaze navodno bi trebalo da imamo "novi" stadion Sent from my SM-G965F using Tapatalk Za te pare ste mogli napraviti pravi fudbalski stadion bez staze, nesto poput klubova iz engleske lige 1. Ovako nadogradjuju nesto sto je prevazidjeno dok ceo fudbalski svet izbacuje staze.
Rumpelstiltskin Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 7 minutes ago, samo_opusteno said: Za te pare ste mogli napraviti pravi fudbalski stadion bez staze, nesto poput klubova iz engleske lige 1. Ovako nadogradjuju nesto sto je prevazidjeno dok ceo fudbalski svet izbacuje staze. realno, mnogo para .... previse izgradnja tri tribine je kostala 4 miliona evradi, a ovi ce sprcaju ( zvanicno ) 18 miliona na jednu tribinu i pokrivanje ... alavi su mnogo na pare ... sa 18 miliona se gradi nov stadion od 15.000 ljudi ... kad su za kopernikus raspali mogli izkesiraju 200 miliona, nista ne treba na dalje da iznenadjuje ... mnogo se ugradjuju, mnogo ... moj moj pa preko moj ........ dalja analiza nije za pdf fudbal
Constantin Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 (edited) Više Radnički ne putuje na utakmice autobusom. Tončev je nabavio novo prevozno sredstvo, koje će u mnogome olakšati gostovanja u Beogradu i Srbiji. Spoiler Edited March 29, 2019 by Constantin
MiddleClass Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 3 hours ago, ackonish said: Inace, juce sam pricao sa jednim gospodinom iz vlasti, do kraja godine je rekao da bi trebalo da stadion u potpunosti bude zavrsen. Radice se zapad i kompletno pokrivanje stadiona. Za taj projekat je obezbedjeno 18 miliona evra. Do kraja godine kaze navodno bi trebalo da imamo "novi" stadion Sent from my SM-G965F using Tapatalk I posle ne valja sns...
Constantin Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Just now, MiddleClass said: I posle ne valja sns... Jašta da ne valja. Da je pravde, Nacionalni stadion bi bio izgrađen u Nišu, a Radnički bi ga koristio za svoje utakmice. Ovako...SPS dobacuje samo do rekonstrukcije...jbg.
Recommended Posts