Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

I dalje... a taman Bonix pogresio.

• Replies 8.7k
  • Views 396.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Dobiće Alen ovo, na neko ludilo...

Koje je sranje ova igra,koliko sudije utiču na igru,zaboravio sam zašto sam prestao da je gledam

Nisam lepo video onaj snimak, kako je uopste bio INT za Billse. Ovi DPI su vec domacinska stvar.

Ovo su oba puta bili DPI, ali sa druge strane, ono na drugoj starni sam video slično 100 puta i bilo je da je uhvatio napadač, sad je odjednom da nije... U trenutku kad dodiruje kolenom zemlju, igrač Billsa je drži sa dve ruke.. ALi, jbg...

Alen je sam kriv za onu glupost na kraju prvog poluveremna...

Edited by radisa

Zasto uopste gledam ovo, sudije su unistile odlican mec, morao je Denver proci dalje

Just now, Defunctus said:

Zasto uopste gledam ovo, sudije su unistile odlican mec, morao je Denver proci dalje

I nonda će sledeće nedelje da izravnaju tako što će pustiti Patriotse...

padose najnersi brze od francuske

lolol

Opasna akcija za TD; i pas, a posebno hvatanje.

Prva tekma mi je i dalje prilican letdown, nakon zavrsnice u OT. Gledao sam analizu INT Bilsa i meni ono i dalje nije INT.

Kazu na Skyu da Nix ima prelom stopala i da je zavrsio sezonu.huh

Najgori PO ikada

Nisam ocekivao da ce Seattle ovako da ih razglavi.rolleyes

6 hours ago, Miljenko said:

Kazu na Skyu da Nix ima prelom stopala i da je zavrsio sezonu.huh

Onaj drugi DPI u produžetku jeste bio očigledan, ali onaj prvi su navukli, ako je to DPI onda je i još veći DPI bio u regularnom delu pred kraj u pretposlednjem drajvu Bilsa u EZ nad Cooksom, ali to su pustili.

Što se tiče onog picka, baš su ljudi podeljeni. Ja sam navijao za Bilse i mislim da je down by contact, ali vidim da su ovi što komentarišu suđenje po televizijama uglavnom saglasni da je dobro dosuđeno, u najgoru ruku da nema dovoljno dokaza da se odluka okrene.

Večeras imamo jedinstvenu situaciju. U istom danu utakmicu "finale konferencije" i divizijska runda :D. Denver će imati bolje šanse da dozove Pejtona iz penzije za tu utakmicu nego sa ovim drugo i trećepozivcima koje ima na rosteru.

2 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Onaj drugi DPI u produžetku jeste bio očigledan, ali onaj prvi su navukli, ako je to DPI onda je i još veći DPI bio u regularnom delu pred kraj u pretposlednjem drajvu Bilsa u EZ nad Cooksom, ali to su pustili.

Što se tiče onog picka, baš su ljudi podeljeni. Ja sam navijao za Bilse i mislim da je down by contact, ali vidim da su ovi što komentarišu suđenje po televizijama uglavnom saglasni da je dobro dosuđeno, u najgoru ruku da nema dovoljno dokaza da se odluka okrene.

Večeras imamo jedinstvenu situaciju. U istom danu utakmicu "finale konferencije" i divizijska runda :D. Denver će imati bolje šanse da dozove Pejtona iz penzije za tu utakmicu nego sa ovim drugo i trećepozivcima koje ima na rosteru.

Da se denveru napad bazira na trcanju, pa jos i da imaju neke sanse... Njima napad bukvalno zavisi od bacanja i to je, za njih, na zalost kraj... jbg...

Sa druge strane, karma je kurva, kad prodjes na domacinsko sudjenje... No ne znam kako su Billsi zasluzili ovakvu karmu, jebes mi sve...