January 18Jan 18 Koje je sranje ova igra,koliko sudije utiču na igru,zaboravio sam zašto sam prestao da je gledam
January 18Jan 18 Nisam lepo video onaj snimak, kako je uopste bio INT za Billse. Ovi DPI su vec domacinska stvar.
January 18Jan 18 Ovo su oba puta bili DPI, ali sa druge strane, ono na drugoj starni sam video slično 100 puta i bilo je da je uhvatio napadač, sad je odjednom da nije... U trenutku kad dodiruje kolenom zemlju, igrač Billsa je drži sa dve ruke.. ALi, jbg...Alen je sam kriv za onu glupost na kraju prvog poluveremna... Edited January 18Jan 18 by radisa
January 18Jan 18 Zasto uopste gledam ovo, sudije su unistile odlican mec, morao je Denver proci dalje
January 18Jan 18 Just now, Defunctus said:Zasto uopste gledam ovo, sudije su unistile odlican mec, morao je Denver proci daljeI nonda će sledeće nedelje da izravnaju tako što će pustiti Patriotse...
January 18Jan 18 Opasna akcija za TD; i pas, a posebno hvatanje.Prva tekma mi je i dalje prilican letdown, nakon zavrsnice u OT. Gledao sam analizu INT Bilsa i meni ono i dalje nije INT.
January 18Jan 18 6 hours ago, Miljenko said:Kazu na Skyu da Nix ima prelom stopala i da je zavrsio sezonu.
January 18Jan 18 Onaj drugi DPI u produžetku jeste bio očigledan, ali onaj prvi su navukli, ako je to DPI onda je i još veći DPI bio u regularnom delu pred kraj u pretposlednjem drajvu Bilsa u EZ nad Cooksom, ali to su pustili. Što se tiče onog picka, baš su ljudi podeljeni. Ja sam navijao za Bilse i mislim da je down by contact, ali vidim da su ovi što komentarišu suđenje po televizijama uglavnom saglasni da je dobro dosuđeno, u najgoru ruku da nema dovoljno dokaza da se odluka okrene. Večeras imamo jedinstvenu situaciju. U istom danu utakmicu "finale konferencije" i divizijska runda :D. Denver će imati bolje šanse da dozove Pejtona iz penzije za tu utakmicu nego sa ovim drugo i trećepozivcima koje ima na rosteru.
January 18Jan 18 2 minutes ago, Jean-Luc Picard said:Onaj drugi DPI u produžetku jeste bio očigledan, ali onaj prvi su navukli, ako je to DPI onda je i još veći DPI bio u regularnom delu pred kraj u pretposlednjem drajvu Bilsa u EZ nad Cooksom, ali to su pustili.Što se tiče onog picka, baš su ljudi podeljeni. Ja sam navijao za Bilse i mislim da je down by contact, ali vidim da su ovi što komentarišu suđenje po televizijama uglavnom saglasni da je dobro dosuđeno, u najgoru ruku da nema dovoljno dokaza da se odluka okrene.Večeras imamo jedinstvenu situaciju. U istom danu utakmicu "finale konferencije" i divizijska runda :D. Denver će imati bolje šanse da dozove Pejtona iz penzije za tu utakmicu nego sa ovim drugo i trećepozivcima koje ima na rosteru.Da se denveru napad bazira na trcanju, pa jos i da imaju neke sanse... Njima napad bukvalno zavisi od bacanja i to je, za njih, na zalost kraj... jbg...Sa druge strane, karma je kurva, kad prodjes na domacinsko sudjenje... No ne znam kako su Billsi zasluzili ovakvu karmu, jebes mi sve...