January 11Jan 11 Kiker Iglsa stativa za extra point Rade zivci ovih dana Edited January 11Jan 11 by Ratamahatta
January 11Jan 11 8 minutes ago, Ratamahatta said:Kiker Iglsa stativa za extra point Rade zivci ovih danaNjemu rade cele godine.
January 12Jan 12 Just now, Ratamahatta said:Ode dalje SFRealno, zasluženo, bili su bolji, Fila kurca nije igrala...
January 12Jan 12 ne volim ni jedne ni druge, ali mi je milije sto su prosli 49nersi, zbog mekefrija. sve radi covek
January 12Jan 12 1 TD za celu tekmu, otprilike ovakvu tekmu sam ocekivao Steelers - Texans LAC 1 FG za sat vremena, neocekivana neefikasnost obeju timova, zasluzeno NEP
January 13Jan 13 Uhhh baš su ih opeglali.Jeste vreme za Tomlina. A mislim da bi Harbo bio dobar za njih. E sad on je bio u arhineprijatelju, I realno morao bi da krene "od nule"...
January 13Jan 13 Sa ovakvim napadom (ispustanje lopte u cistim situacijama WR, famblovi), smo se jos dobro i drzali. Dugo je odbrana odrzavala rezultat oko jednog poseda, no videlo se da to nece moci do kraja.
January 13Jan 13 Ne postoji stvar za koju više navijam od te da Tomlin dobije otkaz i završi u Baltimoru, a da Harbo završi u Pitsburgu. Jebeš to što moji Giantsi traže dobrog HC, ovo bi bilo vrh vrhova.
January 13Jan 13 1 hour ago, Miljenko said:Sa ovakvim napadom (ispustanje lopte u cistim situacijama WR, famblovi), smo se jos dobro i drzali. Dugo je odbrana odrzavala rezultat oko jednog poseda, no videlo se da to nece moci do kraja.Gledao sma orvi poluvreme, znao sam da nema šanse kad je Matclaf neuhvatio onaj čist pass... Odbrana je preptpostvljam crkla do kraja, ne može odbrana da igra stalno,ma koliko da je dobra, jer je 3 and out bilo konstantno kad Rogers dobije loptu...