January 14Jan 14 11 hours ago, Engineer said:A Rodžers?Ne vidim kako i zašto bi on ostao.Jasno je da on i ako ostane to je jedna godina.I onda ne znam čemu...
January 14Jan 14 3 hours ago, Frank Pembleton said:Ne vidim kako i zašto bi on ostao.Jasno je da on i ako ostane to je jedna godina.I onda ne znam čemu...zato sto jos nije razumeo da je blizi 50toj nego 30toj i da od 2021. nije odigrao nista, pa grebe rukama i nogama da ostane u ligi, jer kao sto rekoh, u njegovoj glavi, on je i dalje u primeu
January 15Jan 15 Ja sam jedan od retkih kojem se ovo ne dopada. Dinosaurus kog je pregazilo vreme. Bićemo bolji svakako od 3-14 / 4-13 ali sa njim SB nećemo osvojiti. Ja sam za to da pokušavaš sa vunderkind koordinatorima dok ne nabodeš novog Mekveja. S tim u vezi nadao sam se defanzivnom koordinatoru Ramsa.
January 15Jan 15 Ja sam se nadao da će Packersi odustati od LaFleura pa da njega pojure. Očekivao sam da će Harbaugh izabrati Falconse jer su tu negde sa Giantsima po atraktivnosti posla a divizija je otvorenija (da ne kažem lakša) od NFC East. Falconsi doduše opet moraju da rešavaju dugoročno pitanje QB-a, mada ni za Darta se ne može reći na osnovu prve sezone da je sure thing. Šta znam, veliko trenersko ime, valjda će biti ok. Ne znam koliko je realno da u prvoj sezoni odvede ekipu do plej ofa ali to bih smatrao uspehom.
January 16Jan 16 On 15. 1. 2026. at 10:30, freakns said:nego, jel gotov koledz pa @mandingo cuti ili se desilo nesto u playinu?Nije. Jos finale ostalo doduse. Karta vise se trazi, parking je 700$ a karte pocinje od ~ 4000$. Chargesi..... sta reci. Generalno solidna sezona, sa obzirom na okolnosti. Sada se okrecemo draftu, kao i svake godine. IOL je must, kao i DT pa i EDGE. Na OL nam iskreno trebaju 3 igraca, to sigurno na draftu necemo uzeti. Srecom imamo super cap situaciju, pa valjda ce Grci odresiti kesu, bar malo. Imamo prilicno mid roster, posrecilo nam se da smo 2 kornera pogodilo na treci dan drafta 2024-te, pa se krpimo veteranima, LB grupa je super, EDGE jos 1 a DT je valjda najbolja pozicija na draftu... Bolts up!!!
January 16Jan 16 znaci trebaju vam ofanzivni i defanzivni linijasi? sreca vasa pa ih niko drugi na draftu ne vija
January 16Jan 16 10 minutes ago, freakns said:znaci trebaju vam ofanzivni i defanzivni linijasi? sreca vasa pa ih niko drugi na draftu ne vija Da, Lol. OL je generalno, pogotovo OT - nemoguce naci na draftu ako biras vise od pick 10. Slater je izuzetak, bio je undersized, vise tehnika, manje snaga... Opet top 15 pik.Za DL i DT nije toliki problem. Naravno, Miles Garrett ili Joe Bosa ce ici na vrhu prve - opet ima igraca koji ce biti solidni do odlicni igraci od 50-tog pika pa dalje.
January 17Jan 17 Kakva serija gresaka. Billsi pokusali da namaknu nesto na kraju i isforsirase svoju gresku i FG protivnika.