Razzmatazz Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ne isporučuje eBay, jer eBay ne prodaje ništa, nego prodavac koji preko eBaya nudi robu. Tako da od svakog konkretnog prodavca ili čak oglasa zavisi gde je spreman da šalje, zato i mora da se navede u oglasu.
TheBigFlegma Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ne isporučuje eBay, jer eBay ne prodaje ništa, nego prodavac koji preko eBaya nudi robu. Tako da od svakog konkretnog prodavca ili čak oglasa zavisi gde je spreman da šalje, zato i mora da se navede u oglasu.Dobro de, ne detaljiši. Hteo sam čoveku da kažem da bolje traži hardware po ebay-u.
Mil@n Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pored tog "Use sticky keys" imaš i settings, pa tamo odštikliraj™ "Use shortcut".Odštiklirao, ne hebe da proradi, definitivno ću da ga izlomim u danima koji dolaze.
ion Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 (edited) Tražio sam nešto od Vivaldija i jedino što sam pronašao je paket od dva fajla u .ape i .cue formatu.Šta sad da radim s njima?Da li treba nekako (kako?) da ih konvertujem u neki drugi format, ili je to nekakva arhiva za raspakivanje (čime?)? Edited October 8, 2009 by ion
Low-Life Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Tražio sam nešto od Vivaldija i jedino što sam pronašao je paket od dva fajla u .ape i .cue formatu.Šta sad da radim s njima?Da li treba nekako (kako?) da ih konvertujem u neki drugi format, ili je to nekakva arhiva za raspakivanje (čime?)? Burrrn
Tresko Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Tražio sam nešto od Vivaldija i jedino što sam pronašao je paket od dva fajla u .ape i .cue formatu.Šta sad da radim s njima?Da li treba nekako (kako?) da ih konvertujem u neki drugi format, ili je to nekakva arhiva za raspakivanje (čime?)?.ape je media monkey file, ali je svejedno media file, kao .mp3 ili drugi (.ogg). Ako imaš CD burning software koji podržava .ape fajlove, daš komandu burn, i odabereš .cue file, i to je to.
ion Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 hvala.A može li to nečim prvo da se presluša pre rezanja? Možda je moša.'el Nero podržava taj .cue?
TheBigFlegma Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 hvala.A može li to nečim prvo da se presluša pre rezanja? Možda je moša.'el Nero podržava taj .cue? http://www.winamp.com/plugins/details/143011
Moća Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jel ima neko dugme na tastaturi kojim mongu da se krecem izmedju tabova u Firefox-u? Mrzi me vise da drndam misa.
radisa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 (edited) Jel ima neko dugme na tastaturi kojim mongu da se krecem izmedju tabova u Firefox-u? Mrzi me vise da drndam misa.ctrl+tabedit: U kontra smeru ctrl+shift+tab... Edited October 9, 2009 by radisa
Tresko Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jel ima neko dugme na tastaturi kojim mongu da se krecem izmedju tabova u Firefox-u? Mrzi me vise da drndam misa.CTRL+TAB
*edited by mod Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ima li neko ideju zasto u mozzili odjednom ne mogu da koristim desni klik? Svuda ostalo mi radi osim u browseru.
Lloyd Wyman Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ako imas yahoo toolbar u firefoxu, disable ili uninstall.
Recommended Posts