Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Ne isporučuje eBay, jer eBay ne prodaje ništa, nego prodavac koji preko eBaya nudi robu. Tako da od svakog konkretnog prodavca ili čak oglasa zavisi gde je spreman da šalje, zato i mora da se navede u oglasu.

Posted
Ne isporučuje eBay, jer eBay ne prodaje ništa, nego prodavac koji preko eBaya nudi robu. Tako da od svakog konkretnog prodavca ili čak oglasa zavisi gde je spreman da šalje, zato i mora da se navede u oglasu.
Dobro de, ne detaljiši. Hteo sam čoveku da kažem da bolje traži hardware po ebay-u.
Posted
Pored tog "Use sticky keys" imaš i settings, pa tamo odštikliraj™ "Use shortcut".
Odštiklirao, ne hebe da proradi, definitivno ću da ga izlomim u danima koji dolaze.
Posted (edited)

Tražio sam nešto od Vivaldija i jedino što sam pronašao je paket od dva fajla u .ape i .cue formatu.Šta sad da radim s njima?Da li treba nekako (kako?) da ih konvertujem u neki drugi format, ili je to nekakva arhiva za raspakivanje (čime?)?

Edited by ion
Posted
Tražio sam nešto od Vivaldija i jedino što sam pronašao je paket od dva fajla u .ape i .cue formatu.Šta sad da radim s njima?Da li treba nekako (kako?) da ih konvertujem u neki drugi format, ili je to nekakva arhiva za raspakivanje (čime?)?
Burrrn
Posted
.ape je media monkey file, ali je svejedno media file, kao .mp3 ili drugi (.ogg). Ako imaš CD burning software koji podržava .ape fajlove, daš komandu burn, i odabereš .cue file, i to je to.
Posted

hvala.A može li to nečim prvo da se presluša pre rezanja? Možda je moša.'el Nero podržava taj .cue?

Posted

Jel ima neko dugme na tastaturi kojim mongu da se krecem izmedju tabova u Firefox-u? Mrzi me vise da drndam misa.

Posted (edited)
Jel ima neko dugme na tastaturi kojim mongu da se krecem izmedju tabova u Firefox-u? Mrzi me vise da drndam misa.
ctrl+tabedit: U kontra smeru ctrl+shift+tab... Edited by radisa
Posted
CTRL+TAB
Posted

A moze i ctrl+1,2,3,4...Meni prakticnije.

Posted

Ima li neko ideju zasto u mozzili odjednom ne mogu da koristim desni klik? Svuda ostalo mi radi osim u browseru.

Posted

ako imas yahoo toolbar u firefoxu, disable ili uninstall.