Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Uuu, hvala.To mi se vec jednom desilo i to dan dan pre nego sto je onaj tamo forum crk`o pa sam pomislio... Pu,pu,pu, daleko bilo.

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

gervasius twinkleminkleson said:
hvala, opet. no, imam jedan problem. bezazlen, ali iritantan. imam instaliran flash player 9, no i pored toga, kad naletim na neki sadrzaj za koji je pomenuti flash player aophodan, trazi mi ponovnu instalaciju. i tako stalno...
proradilo, samo od sebe... :rolleyes::huh:
  gotivac said:
Display properties->Settings->Advanced->Color Profiles, pa obriši sve kolor profile (ako ih imaš). Nije se neko igrao sa kontrolama na monitoru ili kontrolama od grafičke?
ma nije :( malo, malo, pa odlepi sam od sebe. evo sad sam dosla s rucka i podigla ga sa stend baja, i opet isto.

Ne znam da li je iko primetio ali, topic za Linux se zove linux, topic za Mac se zove mac, a topic za Win se zove pitanja/problemi :lol: . Ako je namerno, bravo! Ako je slucajno bravo again :D

Moj drug je u potrazi za stampacem, pa mi treba par saveta. Jedan od prvih na koje sam naisao je HP Deskjet D2460 (oko 4500 din).g_00036319.jpgPotrebe za stampom ce biti relativno skromne. Par seminarskih i slicno. Dakle, laserski otpada, a nisu potrebne ni zajebancije tipa pictbridge, citac kartica,... Ovaj se uklapa u to."Problem" je u tome sto je on spreman da potrosi i par hiljada vise, pa ne znam da li ima neki Inkjet za tu cifru, a da poboljsanje nije posedovanje gorepomenutih stvari, vec neki drastican pomak u kvalitetu ili stajevecznam.Ili je 2460 sasvim dovoljan?

Kako pustati .rm (Real Media) format u bilo cemu drugom osim Real playera? Iz nekog neobjasnjivog razloga me pomenuti jako nervira a sa GOM-om ne ide,hoce da skine neki Real alternative umesto kodeka...

Znaci,mora tako? Pre sam mislio na skidanje kodeka za neki od plejera koje vec imam (GOM,BS,WMP11,VLC) ali ajde,ako se mora...

8-walker said:
Ne znam da li je iko primetio ali, topic za Linux se zove linux, topic za Mac se zove mac, a topic za Win se zove pitanja/problemi :lol: . Ako je namerno, bravo! Ako je slucajno bravo again :D
to ni mi zaposleni u appleu sektor mrznja i pljuvanje nismo primetili

hm... drug ima cudan problem: ne moze da se nakaci na net(da surfuje), ali instant messangeri rade (skype, msn). ne moze da skine update za antivirus niti spybot (kaze: no internet connection). u cemu je 1 stvar?

• Author
hm... drug ima cudan problem: ne moze da se nakaci na net(da surfuje), ali instant messangeri rade (skype, msn).
meni se ovo desi ponekad na kucnoj wifi mrezi i onda opet sam od sebe proradi posle 10-15 minuta
hm... drug ima cudan problem: ne moze da se nakaci na net(da surfuje), ali instant messangeri rade (skype, msn). ne moze da skine update za antivirus niti spybot (kaze: no internet connection). u cemu je 1 stvar?
Da nije do proxy-ja.
Mozda je u pitanju firewall, koji ne dozvoljava browseru i antivirusu da idu na Internet...

pitanje:nisam eksportovao mejlove iz e-mail client-a ali mogu da pristupim fajlovima i folderima u operativnom sistemu koji ne funkcionise. da li mogu i kako da spasim mejlove? repariranje os-a kao opcija, u ovom slucaju, nije izvodljiva.

pajapatak said:
pitanje:nisam eksportovao mejlove iz e-mail client-a ali mogu da pristupim fajlovima i folderima u operativnom sistemu koji ne funkcionise. da li mogu i kako da spasim mejlove? repariranje os-a kao opcija, u ovom slucaju, nije izvodljiva.
Generalno, mozes... Koji OS i koji e-mail klijent?