renne Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Hteo si reći mbps U srbiji niko nema taj internet koji si ti napisao
zmanic Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 (edited) 6 hours ago, renne said: Hteo si reći mbps Tačnije Mbps, nije mili nego mega bytes per.... Razlikuje se dosta Supernovin Net koji potiče od ExeNet-a koji je "usisala" SN od izvornog SN-ovinog. Ja imam taj od ExeNeta i prezadovoljan sam. Posebno sada kada je cela ulica, osim mene i još jednog otkazala zbog poskupljenja ... Okačići slikiu ispod. Imam 100/40 koji plaćam 2340 din mesečno. To više ne nude više nikome, šteta. Ovo je mereno dok torrenti i IPTV rade bez problema: Edited June 8, 2023 by zmanic
zmanic Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Pogašeni torrenti, iptv prijemnici i strimeri i prešo za drugu mašinu:
Mil@n Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 57 minutes ago, zmanic said: Tačnije Mbps, nije mili nego mega bytes per.... Ubi me, ne znam što sam napisao Gb kada apsolutno znam o čemu pričam, čak sam i znao da nije mb već Mb, fuck me. Ovde je supernova kupila kopernikus mrtvi (čuvena prodaja). Isto tako ima ljudi koji su nezadovoljni a žive na drugom kraju mesta. Ne znam zaista od čega zavisi, da li od lokalne infrastrukture od čvora do čvora, kablova i razvučene mreže... Ja sam svakako zadovoljan. Mada, mogli bi npr za 3500 paket koji plaćam kući (najbolji je oko 4500, tako nešto) povećati brzine malo.
Milosh76 Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Ako ces mak na konac, skracenica je mbps megabits per second 1
Vapad Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 3 minutes ago, Milosh76 said: Ako ces mak na konac, skracenica je mbps megabits per second Pa ako ćemo baš brojati atome tog maka, Mbps. Veliko M je mega, malo m je mili, malo b je bit, veliko B je bajt, sekunda standardno s. 3
Mil@n Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 (edited) Ispali nam se Lošmi te je tako moju ispalu gurnuo u drugi plan, hvala Lošmi Edited June 9, 2023 by Mil@n 1 1
shimpu Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Gde mogu da nadjem da skinem slike u velikoj rezoluciji? Konkretno me interesuju djokovic, jokic, kalemegdan. Treba da izradjujem postere recimo 60x80 cm, ali su svugde slike zasticene logom ili nisu dobrog kvaliteta
James Marshall Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 jesi razmišljao da platiš tim dripcima neotesanim što stavljaju logo, sram i stid da ih bude
shimpu Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Uspeo sam da skinem neke dobre slike koje su bile zasticene logom, ali sam sve to uklonio u photosopu. Jeste da sam se namucio, ali ispalo je dobro. Kad budem uramio slike, okacicu ih da vidite kako su ispale 1
April Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Ako Srki bude pitao odakle ti to, kaži da si kupio na Ostrogu. 1
Shan Jan Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Pitanjce: sta radite kad vam se mobilni napuni slikama? Mislio sam da ih prebacim na komp ali mozda postoji neka bolja opcija?
bags Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 https://www.veeam.com/blog/321-backup-rule.html Ja kopiram na kucni NAS, onda obicno vikendom donesem backup na posao. Takodje imam backup najvaznijih stvari na malo sd karitici od 1tb. 1
goofs Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Koliko ja znam - nema, bar ne za dž, imaš Google Drive backup i iCloud backup kao opcije, ali obe se naplaćuju, kao i neki slični servisi, tipa Dropbox. Ja svaki put kad sedim u busu/avionu/vozu, hoce reći negde gde sam zarobljen višesatno, skrolam po slikama i čistim, brišem gluposti, duplikate, screenshotove, etc. Pola fotki koje mi se nadju na fonu su, iz ovog ili onog razloga, djubre. 2
Recommended Posts