Sestre Bronte Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 kada uključujem desktop, čuju se svi ventilatori, međutim monitor ostane mrtav onda pritisnem reset i sve se uključi normalno gde da tražim kvar?
zmanic Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Ako je Win 10/11, liči na probleme sa Display sett. -> Multiple Displays, ili drajverom za GPU / Power&Sleep podešavanjima. Koja je grafička kartica? Koliko konektora ima grafička kartica? Kolko je od njih uključeno?
Sestre Bronte Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Jedan monitor jedna kartica i tako je od kada je ovaj desktop kupljen, procesor je neki i5, ram je 16gb
JozoMujica Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Takav problem hoće da naprave kondenzatori na MB zaduženi za napajanje procesora, ako nije do grafičke.
Sestre Bronte Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 nisam stručan, ali počelo je posle jednog apdejta koji se zaglavio
3opge Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 jel pomaze ako iscupcas hdmi konektor i vratisga nazad?
Sestre Bronte Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 6 hours ago, Fakundo Sava said: vrati bios na default vratio sam i sad se više ne uključuje uopšte
Fakundo Sava Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Skini graficku,produvaj one konakte ,isto to uradi sa memorijom Generalno proveri sve te konektore Jel može sada da odeš u bios? Možda je problem i sa napajanem
Sestre Bronte Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 izgleda da je bio problem sa kontaktima, sada radi ok, proveriću sutra detaljnije hvala
Mil@n Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 52 minutes ago, 189- said: jel ima neko iskustva sa supernova internetom? Koristim ga dugo ovde kod mene na dva mesta, šta treba?
189- Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 pa da li je pouzdan i slicno. da li prekida i ima neka sranja? koje brzine uopste postoje
Mil@n Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 48 minutes ago, 189- said: pa da li je pouzdan i slicno. da li prekida i ima neka sranja? koje brzine uopste postoje Ja imam 120Gb kući i sledeći je 350Gb u lokalu. Kući radi praktično savršeno, nikakvi problem, odziv odličan, retko se kvari. U lokalu imam dosta kompova nakačeno, nekad zakuca mreža, moram reset i proradi ali mislim da je to do mreže, moguće i rutera. U suštini sam stvarno zadovoljan, obeaćne brzine su tu, ping mali, sve ok. 1
Recommended Posts