Kreator Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Potrebna mi je hitna pomoć! Dete mi je nešto pobrkalo prstima po laptopu. Brozeri se više ne ponašaju normalno. 1.Non-stop mi otvara nove tabove na pretrazi iako ja to ne želim. Resetovao sam i brave i chrome i mozilu i opet isto. 2. Kada kliknem na crtice u brozeru sa strane da pogledam neki sajt on mi samo ponudi opciju da otvorim svih 160 bukmarka odjednom i ništa više! ne pomažu nikakvi reseti kod brouzera. 3. Kada pokrenem točkić na mišu umesto da mi skroluje stranicu gore/dole on mi zumira + i - Itd... Jel ima neki program, neka opciju u windowsu da resetujem ova podešavanja kod pretraživača? Windows 7 je u pitanju.
Zeleni sto Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Da to se nije zaglavilo neko dugme, npr. Ctrl ili i još neko drugo? Ugasi laptop, pa pritiskaj dugmiće da vidiš da neko nije zaglavljeno. Probaj da prikačiš drugu tastaturu preko USB, a ovu da disable-uješ.
Kreator Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 (edited) Sad ću da ga restartujem. Gledam oba ctrl tastera ne izgledaju zaglavljeni. Niti ostali... Edited April 4, 2020 by BlackGeorge
JozoMujica Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 (edited) 6 minutes ago, BlackGeorge said: Sad ću da ga restartujem. Kako se ponasa nakon restarta? Edited April 4, 2020 by JozoMujica
Kreator Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 (edited) Pomogao restart! Ponaša se ponovo normalno. Uhhh već sam pomislio gotov je a vanredno stanje, ne mogu u servis da ga nosim. Mator je laptop (8 god.), već sam ga upropaštavao nekoliko puta, polomio sam mu donju levu ivicu ekrana, zatim sam prosuo kafu (ne rade neka slova, pa koristim on screen keyboard), nikako u servis da ga odnesem da mi to otvore i pročiste... U međuvremenu ženi kupio nov laptop pa se "grebem" i tako.. Edited April 4, 2020 by BlackGeorge
Zeleni sto Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Zaglavilo ti se ctrl dugme na on-screen keyboard-u, pa ti je restart pomogao.
Kreator Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 (edited) 11 minutes ago, Zeleni sto said: Zaglavilo ti se ctrl dugme na on-screen keyboard-u, pa ti je restart pomogao. da znaš da jeste. oba ctrla su mi bila "pobelela" iako ih nisam pritiskao. šta sve može da uradi dečja ruka za par sekundi nepažnje drugari hvala vam! jbg nisam ni razmišljao o restartu već automatski o windowsu 7... barem sam sad naučio i povezanost ctrl dugmeta sa ovim problemom. Edited April 4, 2020 by BlackGeorge
Zeleni sto Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 2 minutes ago, BlackGeorge said: da zna da jeste. oba ctrla su mi bila "pobelela" iako ih nisam pritiskao. šta sve može da uradi dečja ruka za par sekundi nepažnje drugari hvala vam! jbg nisam ni razmišljao o restartu već automatski o windowsu 7... barem sam sad naučio i povezanost ctrl dugmeta sa ovim problemom. Ja imam neki laptop star više od 10 godina koji koristim u spavaćoj isključivo da pustim film. Posle par meseci obično počne nešto da ne radi i već godinu dana ne pitam šta je, nego instaliram odmah OS ponovo i to uvek nešto što mi se instalira u tom trenutku, XP, 7, 8, Ubuntu, Fedora, slackware... Bilo šta osim viste.
iDemo Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Je l' se to samo meni cini ili je autor ovih redaka (dole) jedna budaletina neopevana (korisnicka): Quote Bug fixin’ “Time of observation field: Currently we can't enter 2400 in the time field. Throws a validation error. This bug needs to be fixed. Unapred zahvalan na odgovorima, komentarima i mishljenjima.
Indy Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Ne znam šta je tačno N1, ali video skoro odsvuda može da se skine (u Firefoxu) sa ekstenzijom Video DownloadHelper.
vememah Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 5 minutes ago, Indy said: Ne znam šta je tačno N1 https://www.google.com/search?q=šta+je+n1
Recommended Posts