nautilus Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 (edited) nije ni do toga, na mom kanalu je bio samo jos neki unifi. Edited October 20, 2019 by nautilus
Vapad Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 3 hours ago, nautilus said: nije ni do toga, na mom kanalu je bio samo jos neki unifi. A na Ethernet je ok ping? If so eto ti odgovora So, restartovao ruter (sa sve iskljucivanjem iz struje na minut)? Je l ti dovoljno kompleskna lozinka, nema drugih klijenata na ruteru? Ne skida se torent ili neki strim u 4k da ide kad meris? Je l se nesto greje? Kakva ti je ping na telefonu vs na kompu?
nautilus Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 ping na telefonu je normalan, maksimalan 64 ms, a prosecan oko 20 ms ping na kompu maksimalan 2000 ms, bez spajkova 20 ms pingovao sam ruter u cmd promptu i definitivno je do kompa. ugasio sam sve osim mozile, cak i neke gluposti u windowsu koje nisam koristio. nista nije promenilo
Vapad Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 40 minutes ago, nautilus said: ping na telefonu je normalan, maksimalan 64 ms, a prosecan oko 20 ms ping na kompu maksimalan 2000 ms, bez spajkova 20 ms pingovao sam ruter u cmd promptu i definitivno je do kompa. ugasio sam sve osim mozile, cak i neke gluposti u windowsu koje nisam koristio. nista nije promenilo Ok, next, koji win. Kontam 10. I drajveri su genericki? Pogledaj u Computer Management/ Device Manager pa na network adapters, vidi koji je, da li mozes da ga updatujes ili rolbackujs. Mozda nije lose pokusati na sajtu proizvodjaca laptopa naci paket drajvera za WiFi, da puknes novi driver pa da vidis sta se zbiva. Tu je problem ocigledno.
nautilus Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Probao i apdejt, imam najnoviji drajver. Tp link mrežna kartica. Na kraju apsolutni popizd i clean boot Windowsa [emoji1] kako se zabavljam nedeljom uvečeSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Vapad Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 On 20.10.2019. at 22:04, nautilus said: Probao i apdejt, imam najnoviji drajver. Tp link mrežna kartica. Na kraju apsolutni popizd i clean boot Windowsa kako se zabavljam nedeljom uveče Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Je l ti barem rešilo problem?
nautilus Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 nije u stvari jeste na jedan dan ali se kasnije vratilo. onda sam nesto cackao sa nekakvom alatkom za redzistri i to je ponovo resilo problem. pa cu sad videti dokle.
onamonamo Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 dobro vece, da li moze da se posalje sms sa interneta, a da se kao posiljalac cita regularni (doduse neregistrovani ) broj lokalnog operatera? u pitanju su pretnje koje prima poznanica, a policija kaze da ne moze nista jer je broj neregistrovan....naravno da mogu da saznaju makar mesto i vreme dopune kredita, ali za pocetak bih da iskljucim mogucnost slanja preko neta... hvala
Frank Pembleton Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 dobro vece, da li moze da se posalje sms sa interneta, a da se kao posiljalac cita regularni (doduse neregistrovani ) broj lokalnog operatera? u pitanju su pretnje koje prima poznanica, a policija kaze da ne moze nista jer je broj neregistrovan....naravno da mogu da saznaju makar mesto i vreme dopune kredita, ali za pocetak bih da iskljucim mogucnost slanja preko neta... hvalaMože to sa neta...A ovima neka laže da jedu govna, mogu oni vrlo lepo da nađu čoveka sa mobilnim, samo ih zabole... ... Shiit has hit the fan...
John Coltrane Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Jel moze da se podesi da gledam EON na MTS netu?
renne Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Ako ti treba soprtklub, n1 i nova onda ti treba vpn koji ima sr, hr ili bih servere Ostalo sve radi regularno. tj, ako je to eon vezan za sbb kablovsku ako je eon nalog "van mreže" ili total tv nalog onda radi sve regularno
John Coltrane Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 To oko vpn sa sr serverom mi nije jasno, tj. kako to da nabudzim?
renne Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Platiš neki vpn, tipa Pure, Nord, Vanish, Express...Startuješ ga, odabereš željeni server, startuješ Eon i gledaš.Ali onda nema forumašenja, banuju za vpn...
John Coltrane Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Platio smart dns , podesio da gledam Engleze prosle godine, sad se bojim da cackam - zasracu nesto garant
renne Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Nema šta da zasereš, nisu iate stvari, ne radi na istom principu.Samo cepaj
Recommended Posts