September 5, 20195 yr Od mene preporuka za softver po imenu Recuva, meni je vratio brdo slučajno obrisanih dokumenata.
September 12, 20195 yr od pre pola sata sat jutjub na hromu izgleda kao mobilna verzija i kad ga teram na pc-ju. obrisao kukije, opet isto. imal ko ideju?
September 12, 20195 yr Kod mene je tako odavno (ff). Moš' samo da proširiš levu kolonu klikom na hamburger...
September 12, 20195 yr proveri konekciju, mozda si nakacen na neki roaming :jesampogodio:?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 12, 20195 yr Kako mislis? Wi-Fi konekcija na gajbi. U ff ostalim pretrazivacima normalno izgleda al ovaj rabim zbog hromkasta.
September 12, 20195 yr Mozda neki plugin tako nesto, kad kazes da si sve cookis prebrisao... Koja verzija chrome ?
September 13, 20195 yr 3 hours ago, Grandilof said: Mozda neki plugin tako nesto, kad kazes da si sve cookis prebrisao... Koja verzija chrome ? Pa ovaj poslednji valjda. Nema više plagins, uradio sam riset na fabrička, sve plaginse je sklonio. Bukvalno u jednom momentu šljaka a u sledećem izgleda ovako debilno.
September 13, 20195 yr Šta zoom out? Aj budite ozbiljni. Sajt se prikazuje kao mobilna verzija. Nikakav zum.
September 13, 20195 yr Ne znam sta je neozbiljno u predlogu. With that said, moze biti i nesto drugo. Have fun. Edited September 13, 20195 yr by Venom
September 13, 20195 yr Jbg lapot od 16cola. Mislim da sam probao da zumiram i odzumiram sinoć ali bez uspeha. Probaću opet.
September 14, 20195 yr heh, ladno je bio zum aut :boske: ne kapiram kako i zasto, moguce da ima veze sto sam pre toga uradio apdejt vindovsa pa se mozda nesto pobrljalo sa drajverima. hvala,