Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Jel možeš da dodatno napajanje da ga priključiš

Posted
10 minutes ago, Mil@n said:

Eksterni kada ga nakačim na USB ne prijavljuje ga, osetim da se vrti par sekundi, prestane i to je to.

Jel gotov? Ima jedno 4 godine ali je baš smešno malo korišćen.

Najgluplje moguće pitanje, ali jesi li probao da ga nakačiš na više od jednog kompjutera? Mada, ovo što si napisao ni najmanje ne obećava.

Posted
1 minute ago, renne said:

Jel možeš da dodatno napajanje da ga priključiš

Da i ovo, onaj dupli usb kablić? 

Posted

Probao na više kompova, tj tri, duplo napajanje nemam na poslu, ali imam kući od nekog kard ridera, poneću sa posla pa probam.. Kabl mi je kontam jedina nada.

Posted

Ako ti je radio na jednom kablicu, tesko da, mu sad trebaju dva...

Da li cakce kad ga prikljucis? Jel si probao drugi kablic? Probaj na tv-u.

Posted

Kabl, i možda konektor koji je u samom hardu, pokušaj da ga malo čukneš i vidi da li ima razlike. Ako se čuje to caktanje onda se verovatno upokojio.

Posted

Jel' USB3 kabl? Meni je to isto radio, prestao je kad sam stavio drugi (ne dupli). Prilično su osetljivi.

Posted

Kablovi umeju da prave ozbiljne probleme, juče sam imao slučaj gde je skener hteo da radi samo sa svojim microUSB kablom, svi ostali isprobani kablovi su bili provereno ispravni.

Posted
5 hours ago, Anonymous said:

Jel' USB3 kabl? Meni je to isto radio, prestao je kad sam stavio drugi (ne dupli). Prilično su osetljivi.

Da...

Moram samo da iskopam drugi negde da probam, nije baš da ih ima na svakom koraku...

71P4EkzkKnL._SX425_.jpg

Posted

Taj. Meni se bio sjebao ovaj tanki pljosnati kraj, idiotski su ga smislili.

Sve predložene varijante treba probati, najmanja šansa je da je zaista riknuo HD. 

Posted

Kupio kabl i mrka kapa i dalje... Još samo da nabavim taj dupli, mada nisam ni tu optimista.. Ako je pre radio sa jednim napajanjem, kontam da ne može tek tako da se prešalta na dva...

Posted

Jel postoji neki kvaran nacin da se gleda nasa TV preko neta, dok mi je majka ovde?¿

Posted

kodi

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Zasto mi neku muziku otvara samo na YT a kad kliknem na topicu izadje Video unavailable?

Posted

Zato što je blokirano za embedovanje na druge sajtove