May 8, 20186 yr Author 3 hours ago, Skyhighatrist said: Ja i na tableti i na telefonu teram VLC (koji koristim i na kompu) Isto: iphone, android telefon, ipad i MBP. Pusta sve moguce i nemoguce video fajlove.
May 9, 20186 yr Ja sam toliki VLC-fan da sam par puta došao u iskušenje da im nešto i uplatim Bog će ti sinko platiti!
May 9, 20186 yr 9 hours ago, jms_uk said: Isto: iphone, android telefon, ipad i MBP. Pusta sve moguce i nemoguce video fajlove. +1 i m3u strimove
May 9, 20186 yr 3 hours ago, mlatko said: Preskupo Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Neki iphone ili galaxy
May 16, 20186 yr E, jel ima neko iskustva sa eksternim diskovima koji imaju wifi? Nesto poput: https://www.seagate.com/gb/en/consumer/backup/wireless-plus/ Ideja je primarno da ga koristim za lokalni streaming muzike po kuci. Ko to jos pravi? Koji je opseg cena? Ima neko preporuku? Idealno bi bilo da postoji i neka mogucnost (brzog) pretrazivanja. Edited May 16, 20186 yr by chandra
May 21, 20186 yr On 8.5.2018. at 23:27, Bogotac said: Moblini za 400 jura? OnePlus Preko ceka da pustam 4k sadrzaj na kompu? Na Vlc kad pustim secka tj pravi neke fleke. Skinuo sam ovaj neki rip 2160p.BluRay.x265.10bit.HDR.TrueHD.7.1.Atmos-TERMiNAL
May 21, 20186 yr Od kako koristim PotPlayer ne osvrćem se za VLCom. Koristim ga kao video plejer na Win 10. Ne znam kako i da li radi na prenosnim platformama.
May 21, 20186 yr a što ti to ne puštaš direktno na tv-u? šta će ti komp uopšte u toj konfiguraciji kaži ti meni?
May 21, 20186 yr Nisi ispratio raspravu na temi tv kad gledam preko usb-a idu kvacice umesto nekih nasih slova a ne moze da se promeni kod.