Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

MV sledeće godine nosi broj 1

• Replies 5.1k
  • Views 290.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Toto je za svaki slučaj kukao Masiju. Perez se pošteno borio za poziciju i nije ništa bezobrazno ili nepošteno uradio, ko to smatra preteranim ili kamikaza vožnjom treba da predje na neki drugi sport.

• Koja hrabrost, koja muda, srce sampiona!!! Decko je imao jednu, jednu jedinu sansu i uzeo ju je! Uzeo je protiv coveka koji je vladao godinama, iznova i iznova. Primil sanse se ukazao i on

• Pa ne bih ih ni ja pustio da se trkaju po ovomeTM, nije stvar u tome. Trke nije bilo, nema sta da se proslavlja sampanjcem na podijumu, nema pobednika, nema bodova, cao zdravo.    Inace, jed

Posted Images

Jel beše nešto slično i Sebastijan uradio pre par godina, pa više nije uzeo nijednu ili sam ja pomešao?

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

baš tako

Ništa onda, moraće Lekler da oznoji dupe dogodine [emoji3].

1 minute ago, Aleksandar88 said:

Ništa onda, moraće Lekler da oznoji dupe dogodine emoji3.png.

Ne znam sta da kazem za Leklera ove sezone... gotivim ga, ali ga je Sainz dobio a prva mu je godina u Ferariju.

Lec prvo da vidi kako da bude bolji od Sainza. Smooth operator osvojio simpatije svih u Maranelu..

Sainz tih, tih, ali konstantan. Mislim da nažalost nema visok plafon, ali ajde videćemo ako budu imali konkurentan bolid gde su i šta su.

Leclerc nekako mnogo peaky u svojim performansama, i sklon greškama. Mislim da mora mentalno da se konsoliduje.

Lecler se ne zadovoljava prosečnim rezultatima i kalkulisanjem sa gumama celu trku, uvek gleda da vozi do ivice i maksimizuje rezultat, što se često završava kako se završava, posebno u kvalifikacijama. Ali s obzirom da Ferari svakako nije konkurentan za pobede, a bez neke strpljive vožnje sa maženjem guma ni za podijum (i tad moraju čekati još neke nepredvidjene stvari da se dese u top 2 tima), možda i nije loše da ispuca svoju agresivnost u ovim Ferarijevim "mediokritetskim" sezonama i da od ove nove "ere" ukoliko auto nekim čudom postane konkurentan pronadje malo bolji balans izmedju agresivnosti i racionalnosti, a verujem da će svakako biti pažljiviji sa ozbiljnijom mašinom u rukama. I dalje sam siguran da je medju najbržim vozačima na gridu sa pravim alatom u rukama.

Slažem se sa tim, Leclerc je neko ko vozi na ivici noža, Sainz je racionalniji, da ne kažem, "šićardžijski" u tom pogledu, kalkulisanje, čuvanje guma. Za Ferrari ove godine i konzistentne midfied rezultate to je odlično (Checo je celu karijeru napravio od toga), ali Leclerc nije iz te priče, on je neko ko je mentalno za borbu na vrhu grida i na ivici noža. Ja sam stekao utisak da njega jako frustrira nekonkurentnost bolida i nemogućnost da bude u konkurenciji za pobede/podijume/titule, i da je to možda malo imalo danka ove godine (pa je bilo i malo overdrivinga u pojedinim momentima da se iz auta izvuče ono čega u njemu nema). 

Ono čega se samo pribojavam je da ne bude varijanta Alesi, mada za sada ne deluje tako. Pobedio je Vettela u 2019, a u 2020. ga poprilično oprao. Alesi čim je ušao u Ferrari Prost ga je nadjačao (u meri u kojoj je moguće porediti vozače iz tako udaljenih era, Prost je po mom mišljenju nivo iznad Vettela, ali nije ni Seb bilo ko).

U "destruktivnom" takmicenju titulu osvojili Mick Schumacher i Haas. Moji Alpinjani na zacelju..

spacer.png

Sir Lewis

a93fc17ca3a5b95844930bded2177867.jpg

^^ Negde sam procitao da je Has unapred batalio ovu sezonu, u fazonu "tank and trust the process" i da se uveliko spremaju za promene u sledecoj.

…u kojoj će ponovo biti najgori tim.

I ja sam čitao  da će biti ozbiljan tim iduće sezone.