Shaq Posted February 21 Posted February 21 kako nije targetiranje kad kaze da sudije nisu dorasle zadatku? nakon cega i portali u sluzbi kluba, od ostoyinog malog pa na dalje krecu sa postavljanjem slika iz privatnog zivota sudija itd.. cak i na sektaskom gtru ispisano je 15 strana nakon kupa, niko nije sudije spomenuo, nakon conferencije sledi 20 strana samo price o sudijama.. klasicna brain washed masa™.. a najsmesnije je sto on prvi se kao pita zasto ne sude najbolje sudije, a dobro zna da je on najveci razlog za to.. i kao zamisli i on i beric se pitaju ko bira sudije, kao ne znaju da je danilovic precednik saveza, i kome treba postaviti pitanje.. smesna prica gleda se kako je odradjen posao, po njegovoj logici treneri i igraci koji nisu igrali finale, ne treba ni da ucestvuju u finalu posto pre toga nisu ucestvovali.. wtf 5
Eleniko Posted February 21 Posted February 21 1 hour ago, Djolle said: Ako mene pitaš, ništa ne opravdava targetiranje sudije. Mada u njegovoj izjavi ne vidim targetiranje, ni da ih je okrivio za poraz. logički povezati prvu i drugu rečenicu je nemoguće u uslovima kognitivne disonance. sudija a navijač partizana.
Djolle Posted February 21 Posted February 21 8 hours ago, Shaq said: kako nije targetiranje kad kaze da sudije nisu dorasle zadatku? nakon cega i portali u sluzbi kluba, od ostoyinog malog pa na dalje krecu sa postavljanjem slika iz privatnog zivota sudija itd.. cak i na sektaskom gtru ispisano je 15 strana nakon kupa, niko nije sudije spomenuo, nakon conferencije sledi 20 strana samo price o sudijama.. klasicna brain washed masa™.. a najsmesnije je sto on prvi se kao pita zasto ne sude najbolje sudije, a dobro zna da je on najveci razlog za to.. i kao zamisli i on i beric se pitaju ko bira sudije, kao ne znaju da je danilovic precednik saveza, i kome treba postaviti pitanje.. smesna prica gleda se kako je odradjen posao, po njegovoj logici treneri i igraci koji nisu igrali finale, ne treba ni da ucestvuju u finalu posto pre toga nisu ucestvovali.. wtf Prvo nije targetiranje, drugo jeste, jasna je razlika. A tvrdnja da je drugo uzrokovano prvim je dosta nategnuta.
ZSNj Posted February 21 Posted February 21 (edited) 10 hours ago, Djolle said: Ako mene pitaš, ništa ne opravdava targetiranje sudije. Mada u njegovoj izjavi ne vidim targetiranje, ni da ih je okrivio za poraz. Stoji da je loš gubitnik i da ih verovatno ne bi pominjao da je Partizan dobio. Problem sa sudijama na kupu ogleda se u tome da ne sude najbolje sudije, pisao sam o tome pre kupa i ishod finala, pa ni to kako su sudije obavile posao, ne menja tu činjenicu. Da, verovatno ih ne bi pominjao. Pitam se da li bi pominjao i drzavni projekat pricu da je pobedio. Verovatno ne bi. Edited February 21 by ZSNj
Djolle Posted February 21 Posted February 21 1 hour ago, ZSNj said: Da, verovatno ih ne bi pominjao. Pitam se da li bi pominjao i drzavni projekat pricu da je pobedio. Verovatno ne bi. OK, sigurno ne bi. Može tako? 1
Moća Posted February 22 Posted February 22 Prvi put posle ne znam koliko vremena gledao sam utakmicu sa grobarima i svi smo se posle tekme složili da je sudjenje bilo ok i da nije uticalo na ishod čak i da je bilo bolje nego u Aba tekmama. I onda izadje bezgrešni i pita zašto se biraju sudije nedorasle zadatku. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 22 Posted February 22 16 minutes ago, Moća said: Prvi put posle ne znam koliko vremena gledao sam utakmicu sa grobarima i svi smo se posle tekme složili da je sudjenje bilo ok i da nije uticalo na ishod čak i da je bilo bolje nego u Aba tekmama. I onda izadje bezgrešni i pita zašto se biraju sudije nedorasle zadatku. jel čestitao? 1
Moća Posted February 22 Posted February 22 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel čestitao? Sto kaze Hronicar nije cestitka kad posle kenjas po sudijama i kako ste znali sta vas ceka sto implicira da ste pokradeni. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 22 Posted February 22 pa ništa, sledeći put ću da insistiram kod ivče da vujačin sastavi govor koji bi ovaj pročitao da vaskolika ciganija bude zadovoljena lupaš brt ko maxim po diviziji 1
Moća Posted February 22 Posted February 22 Lupas ti. Zeljko nijednom nije Zvezdi cestitao pobedu "fair and sqare" vec uvek ubaci jos trista tuzbalica. Cak i onaj prvi poraz od Zvezde sa Fenerom je srao kako ga vredjaju samo da ne bi pricao kako je izgubio dok je Bogdanovic od tada za mene car jer je rekao bili su bolji veceras dobili nas i to je to. 8
kud u maglu Simoviću Posted February 22 Posted February 22 u pravu si sve do jedne reče, prosto ne znam šta mi bi
Moća Posted February 22 Posted February 22 Nema veze bitno da si priznao gresku za razliku od Zeljka. 2 2 1
copkillah Posted February 22 Posted February 22 Kada je neko GOAT, sujeta je neizostavni deo toga, iščuđavate se kao da od juče pratite sport. Žoc, Džordan, Muhamed Ali... 1
kud u maglu Simoviću Posted February 22 Posted February 22 1 hour ago, Moća said: Nema veze bitno da si priznao gresku za razliku od Zeljka. nisam, samo sam sa godinama stekao iskustvo da ne vodim svakakve ratove
Recommended Posts