February 15, 20251 yr Hoce li ovaj majmun sa Arene prestati vise da koristi izmisljene reci kao sto su miskomunikacija i demarkacija
February 15, 20251 yr 2 hours ago, Micko8 said: Hoce li ovaj majmun sa Arene prestati vise da koristi izmisljene reci kao sto su miskomunikacija i demarkacija Ume stvarno da nervira.A lupeta brat celu utakmicu.
February 15, 20251 yr On 14. 2. 2025. at 17:23, pantelia said: Ode koleno bratu Kuzmari Mnogo je dobar covek Kuzma.Ovo sezone ga bas hoce povrede,mislim da je ovo treci put ove seozne povreda istog kolena.
February 15, 20251 yr Taj je potpuno lud, da vidite tek u pola 4 kad krene da čarlija po američkim parketima sa nesvakidšnjom sekvencom svrsishodnih doprinosa.... Ali Kuzma je sledeći nivo pakla. I Šarenac koji je poslednju utakmicu gledao na Olimpijadi i vidno popizdeo što mora da radi 2 sata za tih 7 plata od tad.
February 16Feb 16 kakva sprdacina oko karata za kupcak i na stranu suluda odluka da postoje samo komplet kartu za svih 8 utakmicakarte zapravo i nisu bile u prodajii neko veruje da bi nekakva srpska profesionalna kosarkaska liga u reziji covica bila ista vise od cirkusahttps://www.juznevesti.com/sport/u-sredu-pocinje-kup-koraca-u-nisu-karata-nije-bilo-i-nema/SportklubKontrola ili neviđeno interesovanje: Karata za Kup Koraća...Jedan od razloga zbog kojeg niko nema ništa protiv kada Niš ponovo dobije organizaciju Kupa Radivoja Koraća jesu tradicionalno pune tribine "Čaira", naročito za polufinala i finale.
February 16Feb 16 Luka iz Luke i Kuzme reče da će biti haos na Kupu. Nešto mi se čini da cilja na odnose unutar Saveza i Čovićev fajt sa ostatkom sveta.
February 18Feb 18 jel ima neko iskustva iz prethodnih godina kad je kup u pitanju ili eventualno nekakav info za ovu godinu, da li ce biti moguce kupiti karte, uci na utakmice (cetvrtfinala)?posto kopmleta karata zapravo i nije bilo u ponudiide mi se u nis, ali ne bih bas da vozim 500 km tamo i nazad, ako se ne moze uci
February 18Feb 18 KKP bez Džekirija i Kalatesa, Zvezda bez Monekea i BolombojaZvezda svakako favorit, ali eto, ja verujem u Španca
February 18Feb 18 On 16. 2. 2026. at 15:47, kralj said:Luka iz Luke i Kuzme reče da će biti haos na Kupu. Nešto mi se čini da cilja na odnose unutar Saveza i Čovićev fajt sa ostatkom sveta. A kad to pa nije haos na Kupu? Ovo organizuje Savez tako da ne vidim konekciju osim ako ne misli na to da će da mu ovo ligaško krilo SNS-a napakuje neki incident. 1 hour ago, pbg12345 said:jel ima neko iskustva iz prethodnih godina kad je kup u pitanju ili eventualno nekakav info za ovu godinu, da li ce biti moguce kupiti karte, uci na utakmice (cetvrtfinala)?posto kopmleta karata zapravo i nije bilo u ponudiide mi se u nis, ali ne bih bas da vozim 500 km tamo i nazad, ako se ne moze uciKontam da možeš da kupiš jedno od tapkaroša.
February 18Feb 18 spartak sutira trojke 7/11 i ima svega +2 protiv zlatiborazlatibor usao daleko angazovanije u mecdobice oni ovo
February 18Feb 18 da cmm i kalina udju u mec nezainteresovanoda makar jedan od dvojca izundu, batler ispadne rano zbog faulova, znacajnije prvida nvora ne ubaci 35+da dobric i davidovac ne sutiraju trojke kao stojakovic u najboljim danimada plavsic i miljenovic ne odigraju utakmice karijereda borcevi igraci udju "naostreni" narocito u odbrani kao u onim mecevima pre oko mesec danada fundic pokupi neki off skok i ubaci neke od svojih frljoka, odnosno da bude od ikakve koristi i ne ispadne odmah zbog faulovada josilo i uskokovic ubacuju sa distance, po mogucstvu ovaj drugi i neku trojku na kraju napada/cetvrtineda carapic i curcic ubace otvorene trojkeda radovic odigra hrabro, a manojlovic sa samopouzdanjem, odnosno da ne preskace suteve i da napada obrucda pier luis plese, a pavle pretrcava i skaceda saxon ponisti cp2da nas sudije ne pokradu mnogoda covic ne iskljuci strujucenim da je 10/14 dovoljno da borac ide u polufinale
February 18Feb 18 obradovič da je neki frajer, kao što nije, naredio bi da samo davidovac sme da šutira spolja a izundu iz reketa. pa ako dobiju, svaka čast.
February 18Feb 18 18 minutes ago, uini said:obradovič da je neki frajer, kao što nije, naredio bi da samo davidovac sme da šutira spolja a izundu iz reketa. pa ako dobiju, svaka čast.Kako Deda dy šutira spolja kad će igrati centra?