Jump to content
IGNORED

Kup Radivoja Koraća

nautilus

Ko osvaja kup?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

kakvo gospoche je rumeni, kae preuzima svu krivicu, pa je prebacuje na sudije, koje se nisu ni videle..:laugh:

lm, kae rumeni znala su sta ih ceka na kupu!?

Pa sto ste onda pravili dresove specijalno dizajnirane za ovu priliku sa sve pozlacenim slovima I brojevima jelte?!

Sto ste stampali maice osvajaci kupa 2024?!

Sto tie lidej igrao 39 minuta, panter 36 minuta, naneli 30 minuta, avramovic 31 minut, igraci koje 3 godine trenera I koje je on selektirao?

Treca godina gde u kupu ima prednost sa 5 stranca protiv 4 stranca, a pri tom stranci su mu noseci deo sistema™, I opet place, al aj sto place nego i laze za sve pare, a pare su velike..:fantom:

• +1 7
Posted

Gde si Šeče, dobrodošao nazad

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Lik je nakon poraza seo pred novinare i sam i ničim izazvan potegnuo priču o državnom projektu i vezao je sa suđenjem i to onda proširio na sve tri sezone. Znali su šta ih čeka svaki put i zbog toga je ABA titula njegov ubedljivo najveći uspeh u karijeri :lol: Svi znamo ko je zaslužan što je to tako! Priča o državnom projektu je najveća laž ikada izgovorena! :lol: 

Dok nisam svojim ušima čuo izjavu mislio sam da je samo u stanju neuračunljivosti ispao smrad prema momcima koji su pristali da sude i to uradili sasvim dobro, ali ovo je već ozbiljno i smišljeno građenje alibija, a i nije ni da doprinosi smiravanju tenzija što je nešto čime se Robija diči.  Deluje da počinje i sam da veruje u ta sranja, sigurno da mu nije lako da sebi objasni kako nakon skoro tri godine kontinuiteta i dalje na terenu nije jasno bolji od Zvezde koju vode teški diletanti koji dovode Adamse, Tobije, Nejpire, Davidovce i koji su promenili četiri trenera za to vreme. Ućiće u ful Vujošević mod ako ostane još koju godinu, samo što to Robija ne ume da iznese kao Dule, ni on sam ni igrači kakve bira.

Edited by Heaviside
  • +1 8
Posted

bolje da ne iznosi kao dule, zdravlje je ipak najbitnije.

Posted

Mislio sam u smislu produktivnosti na poslu. Nek su živi i zdravi obojica, to se valjda podrazumeva. 

Posted

To je ono kao kad je Murinjo u poznim godinama izjavio da mu je 2.mesto sa Mančesterom najveći uspeh u karijeri. 

Posted (edited)

Ko place ima pravo i da se ljuti:) A da su drzavni projekat kao sto je i CZ tu nema nikakve sumnje:fantom: Kurac bi doveli NBA igrace da drzava ne pomaze.

Edited by Micko8
  • +1 3
Posted

IMG-8643.jpg

stefan čalić sudija dorastao zadatku

• Haha 2
  • -1 1
  • Tužno 1
Posted

My 2 cents - dobro je bilo suđenje, nije bilo prekida, niti je bilo tendenciozno za bilo koga, samo su pustili jaču igru.

• +1 7
Posted

slažem se da je bilo odlično

Posted

Jebena Evroliga bi mogla da počne da primenjuje istu praksu što se gledanja snimaka tiče. Konstantno prekidaju momentum™ koji je u košarci izuzetno bitan, a zarad minimalnog napretka u pravičnosti. Kvare i užitak gledaocima. 

• +1 4
Posted

blogeri oćedu ubiju robiju šta pričaju

Posted
6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

slažem se da je bilo odlično

al nisi izdrzao da ih ne  targetiras? :puke:

Posted
2 hours ago, Heaviside said:

Lik je nakon poraza seo pred novinare i sam i ničim izazvan potegnuo priču o državnom projektu i vezao je sa suđenjem i to onda proširio na sve tri sezone. Znali su šta ih čeka svaki put i zbog toga je ABA titula njegov ubedljivo najveći uspeh u karijeri :lol: Svi znamo ko je zaslužan što je to tako! Priča o državnom projektu je najveća laž ikada izgovorena! :lol: 

https://www.politika.rs/scc/clanak/558771/Sport/Kosarka/Obradovic-Navijaci-Partizana-su-sampioni-hvala-drzavi-na-velikoj-pomoci

:fantom:

Posted
2 hours ago, Heaviside said:

Mislio sam u smislu produktivnosti na poslu. Nek su živi i zdravi obojica, to se valjda podrazumeva. 

zoc ima mnogo ozbiljniju konkurenciju od duleta. koliko god ova zvezda bila sprdnja, za paukovu i vesarinu je spejs satl.

@Mindaugas Žukauskas

sektini razultati posle murinja govore da nije bas mnogo preterao.