Jump to content
IGNORED

Istorija fudbala

Meazza

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ima li đe onlajn da se sukine, pogleda? Može i na pm :blush:

Biće sutra na BT opet, tamo sam ga gledao, pa ću probati da ga snimim i okačim negde. De podseti me, sutra idem kod sestre na slavu tako da nijedan ishod nije nemoguć.

• Hvala 1
Posted

Jedan od retkih koji je znao bas sve, strasan igrac. 

Sedorf takodje.

Posted

Maradona: Među 10 najboljih igrača koje sam ikad gledao.

Krojf: Među 5 najboljih stranaca u Španiji ikad.

Čitao neki članak o Kadizu i spominju ovu legendu, iskreno, prvi put čujem za ovog Salvadorca. Kažu, da je bio Brazilac ili Argentinac, napravio bi karijere kao Pele i Maradona. Mada teško sa njegovim lajfstajlom, kažu da nije mogao da se probudi za jutarnji trening, čak su mu slali trubače i koješta na gajbu ujutro u Kadizu, ali džabe. :laugh:

https://www.bbc.com/sport/football/55378524

Posted

:laugh:

Cuo sam za njega, ima ona slicica on i Huan Miguel Eskamilja (Zaklana Celjad - Drobicu ti kicmu, trazio sam 10 godina ko je covek). 

Posted

Sent from my iTelephone using Tapatalk
  • +1 4
  • Haha 1
Posted
On 11.12.2020. at 22:48, MocaVukotic said:

ovaj klip (sa topika o Maradoni) me je doveo do toga da saznam ko je Čerenkov. zaista pojma nisam imao.

bilo ga je u sličicama jer je igrao kvalifikacije, ali je uvek bio izostavljan sa prvenstava pa su šanse da ga gledaoci van SSSR znaju baš i nisu bile neke.

ne baš pitka priča o izgleda velikom igraču: http://russianfootballnews.com/fyodor-cherenkov-the-story-of-a-spartak-legend/

Posted

Mnogi iz Spartaka (osamdesete i devedesete) su umrli relativno mladi, u cetrdesetim/pedesetim, Cerenkov, Kulkov, Cimbalar, ima jos neko samo ne mogu da se setim sada, vrlo simptomaticno. 

Posted

Isto sam cuo, i znam neke primere za Ererin Inter 60-tih. Kazu da je igracima davao da piju specijalni vitaminski caj...

Posted

Andrej Ivanov je taj cetvrti, umro s 42. Zli jezici ce reci da tuku previse votke.  

Posted
5 hours ago, Plajvi said:

Andrej Ivanov je taj cetvrti, umro s 42. Zli jezici ce reci da tuku previse votke.  

Rusi? Nemoguce:laugh:

• Haha 1