Ratamahatta Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Secam se jos kad sam bio u zabavistu, odem kod babe i dede da me cuvaju, i iz nekog razloga su unutar ormara bili zalepljeni Toni Polster i Ali Mekoist iz Italije '90.
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 o piksiju i čavi najdarovitijim igračima ‘87 http://www.yugopapir.com/2018/10/dragan-stojkovic-piksi-i-zoran.html?fbclid=IwAR2HfJGQlVfLYuhgJA3rHzaa49anImnVPbkkI0LSnSwlaBvIFHYh5Tui_8c&m=1
Ratamahatta Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 https://www.sporcle.com/games/thebantams1903/alltime-uefa-finalists 95/97. Spoiler Jebeni 1860 i Dizeldorf, zaboravio sam i da postoje uopste.
Zico Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Svaka cast, ja jedva stigao do 85 Spoiler Az, Monchengladbach (realno zicer, nego sam ubijao glavu sa nekim drugim klubovima i ola, nestalo vremena), Braga (jedan od tih), DNipro, Fulham, Gornik, Koln (zicer opet), MTK Budapest, SLovan, Standard Liege, Werder i Wolverhampton.
ArleKino Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Nek' se jebe ovaj kviz, nije mi priznao Spoiler Dinamo Moskvu i Zehcigere.
Mindaugas Žukauskas Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Previše su doslovni. Ko zna kako se speluje klub za koji je branio Ćurković, alal mu ćufta.
borris_ Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Schumacher-ov intervju za francuski radio RMC: “Volio sam jedan na jedan duele. Nisam se bojao. Bol je u glavi. Da bih sebi dokazao da je bol samo u glavi, govorio sam svojoj supruzi: 'Ugasi svoju cigaretu ovdje, na mojoj ruci " , prvo je objasnio onaj koji je dobio nadimak" Seviljski mesar "u izvještaju za RMC Sport . Potonji, koji je pobjedu proslavio kao da se ništa nije dogodilo, čak je uspoređivan s nacistom u svojoj zemlji. “Bilo je prilično nasilnih naslova. Schumacher je izrađen od istog drveta kao i krvnici Dachaua i Auschwitza.”
MocaVukotic Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 To je najblize sto smo ikad prisli maradoni, bar otkad ja pratim. Usudio bih se da kazem vrlo je blizu
Meazza Posted December 2, 2020 Author Posted December 2, 2020 Za mene je on nivo Zidana i svejedno mi je sta ko prica.
Meazza Posted December 2, 2020 Author Posted December 2, 2020 A sto se tice poredjenja sa Maradonom, ne ide, Maradona je bio nezaustavljiva prirodna stihija i fajter pored sve one genijalnosti. To se zaboravlja kad se prica o njemu i kad ga porede sa drugim desetkama. 1
Recommended Posts