March 20Mar 20 12 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Kakvo sranje od parketa u Atini. Ko po ledu..F4 parket Edited March 20Mar 20 by MiddleClass
March 21Mar 21 Fener 6Oly 5Valensija, Real, Hapoel 4Zalgiris, Barca, Monaco 3Dubai 2CZV, Pao, Macabi 1Armani -1Virtus -2Kkp -3Bayern -4Pariz -5Basconia -6Asvel, Efes -8
March 23Mar 23 ''Izvinjavam se za 15 minuta koje sam vam posvetio. Moto mog života je ‘ko baci kamenčić na mene, ja ću na njega bacati stene’. To ne znači ništa u poređenju sa onim što će se desiti. Jer kada vi na mene bacate blato, neka vam Bog pomogne… ništa drugo vam neću reći. Tu smo. I vi, i oni koji su vas poslali. Zapravo, ne oni… nego onaj koji vas je poslao. Zar vas je toliko malo? Da bi vas pročitalo još pet-deset ljudi, blatite moje ime? Najčistije ime u Grčkoj? Bednici, smešni, beznačajni ljudi“Ovaj opet nije kod kuće
March 23Mar 23 13 minutes ago, Moća said:Čovekov jedini uspeh u životu je što se rodio kao sin jednog od najbogatijih Grka.A to što se do sada nije overio koksom mu ne računaš u uspeh?