March 17Mar 17 3 hours ago, kralj said:'De ne smeta, postavljanje za faul u napadu mi smeta pre no što sam se rodio. Ok, postavi se, ne treba da bude faul odbrane, ali nikako faul u napadu. Oa od odbrane tu nema.Aj kad se zaleti napadac k'o bivo pa ne gleda i zakuca seAli onaj faul u napadu koji sviraju kad se vec napadac koji se inercijom zakucava u branica uveliko oslobodio lopte, bacio je u korner saigracu koji je vec pucao trojku, pa jos i ako pogodi... Najmrskije nesto Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta
March 17Mar 17 Popular Post 7 minutes ago, Cash said:Valk jel navijaš za nas Je l' igrate protiv kombinovanog tima NDH i Trećeg Rajha?
March 17Mar 17 Kabengele je lagaaano najbolji centar Evrolige.Cak i kad nema neki ucinak, vidi se da je prosto nadmocan.
March 17Mar 17 8 minutes ago, JPM said:Kabengele je lagaaano najbolji centar Evrolige.Cak i kad nema neki ucinak, vidi se da je prosto nadmocan.Kad sam ga video pored Bolomboja slogirao sam se. Bokiboj nije neka mrcina ali nije ni kepec, pored Kabengelea je izgledao kao neuhranjeni junior.
March 17Mar 17 Tarik Biberovic je nase dete. Kurca nije mogao da ubode u Areni, veceras Olimpijakosu 4 od 4 za poluvreme.
March 17Mar 17 Ne verujem. Atleticizam zestoko upitan.To je neki nivo Obsta. Snajper kad ga krene ali odbrana i fizikalije ispod proseka.
March 17Mar 17 Meni on liči na Fontekija. Baš mi je nekako old school. Sav svilen, milina za gledati.
March 17Mar 17 1 minute ago, harper lee said:Tarik Biberovic je nase dete. Kurca nije mogao da ubode u Areni, veceras Olimpijakosu 4 od 4 za poluvreme.Verovatno je kod nas mislio da ga čeka 1 Muratovanje ako previše dospešuje™