March 17Mar 17 1 minute ago, JPM said:Ne verujem. Atleticizam zestoko upitan.To je neki nivo Obsta. Snajper kad ga krene ali odbrana i fizikalije ispod proseka.Atleticizam igraca je najmanji problem za NBA. Oni su i od onog naseg wannabe dzokeja iz Sombora napravili fizicki zver, da ne pominjem koliko su svojevremeno natovili Kukoca misicima. Biberovic ima odlican frame za beka sutera ili nisko krilo, ne bi bilo previse tesko napraviti nesto od takvog frejma.
March 17Mar 17 Sajz ima kao onaj Bojan Bogdanovic, tako nesto, ali meni je bas drven sto se kretnji tice.Jokic je ogroman, on ramenom izgura odbrambenog, ne mogu mu nista. Spor ali ogroman i puter ruka. Unicorn igrac.
March 17Mar 17 1 minute ago, JPM said:Sajz ima kao onaj Bojan Bogdanovic, tako nesto, ali meni je bas drven sto se kretnji tice.Jokic je ogroman, on ramenom izgura odbrambenog, ne mogu mu nista. Spor ali ogroman i puter ruka. Unicorn igrac.Sve se slazem, samo kazem da ne bi bio prvi igrac koji bi bitno podigao nivo atleticizma posle godinu dana u NBA. Decko ima tek 25 godina.
March 17Mar 17 2 minutes ago, JPM said:Dobra vest je sto je KKP dobio Dubai.Losa je sto ce dobiti i nas.Polako, ispregovaracemo nesto
March 17Mar 17 Just now, MeanM@ said:Polako, ispregovaracemo nestoNema pregovora pobedičemo vas i u Aba i u EU
March 17Mar 17 Just now, Cash said:Nema pregovora pobedičemo vas i u Aba i u EU Moze, mi samo u EL ddobijemo
March 17Mar 17 3 minutes ago, MeanM@ said:Polako, ispregovaracemo nestoDacemo im jedan paviljon na EXPO, onaj gde drzimo EXPO sudije.
March 17Mar 17 Ognjen Furnijeovic je veceras odigrao tu svoju jednu od dve utakmice po sezoni kad ubacuje svasta.