March 17Mar 17 47 minutes ago, kralj said:Luka iz L&K je već najavio da će derbi biti koreografija. Čuo jetmA dobro, to je vintage JSD Zeljkopanticizan. Oni od '45 jos nisu izgubili nijednu utakmicu ni u jednom sportu a da nije bila neka velika zavera.
March 18Mar 18 Izgleda da su sad Euroleague TV i aplikacija EL povezane, udjoh juce na aplikaciju za vreme utakmice da vidim rezultat i automatski mi pustilo stream Edited March 18Mar 18 by Lord Stef
March 18Mar 18 14 minutes ago, Lord Stef said:Izgleda da su sad Euroleague TV i aplikacija EL povezane, udjoh juce na aplikaciju za vreme utakmice da vidim rezultat i automatski mi pustilo streamJesu, možeš na osnovni sajt da se uloguješ i dobiješ opciju da gledaš čim klikneš na utakmicu. Ne moraš na ELTV.
March 18Mar 18 On 17. 3. 2026. at 16:34, kralj said:Edin je inače pričao da se Karl Malone namerno zaletao sa 125 kg i 3% masti u tog pametnjakovića koji se postavlja, i da mu je, dok su trčali nazad govorio da se slobodno ponovo postavi i da će opet da ga raznese.Vucevic je bas kod Edina isto pricao i za Janisa. Kada krene ono njegovo da iz 3,4 koraka i preleti pola terena, mozes jednom da se postavis. Onda ti nije dobro, jer te polomi, pa otprilike tu i zavrsis sa tom idejom da je jos jednom sprovedes.7 hours ago, Lord Stef said:Izgleda da su sad Euroleague TV i aplikacija EL povezane, udjoh juce na aplikaciju za vreme utakmice da vidim rezultat i automatski mi pustilo streamVise puta smo diskutovali i hvalili ELTV i secam se da si jednom prilikom pominjao multiview ili kako vec da ga nazovem. Znam da to postoji, ali ja jos nikada nisam uspeo da nadjem tu opciju. U gornjem desnom uglu postoji settings opcija, ali daje mogucnost samo da se uspori ili promeni kvalitet slike.In other news, Oly i jedna od nasih klazda Superbet navodno popisali najveci sponzorski ugovor u evropskoj kosarci. 43 miliona do 2033.
March 19Mar 19 15 hours ago, Segundo said:Vise puta smo diskutovali i hvalili ELTV i secam se da si jednom prilikom pominjao multiview ili kako vec da ga nazovem. Znam da to postoji, ali ja jos nikada nisam uspeo da nadjem tu opciju. U gornjem desnom uglu postoji settings opcija, ali daje mogucnost samo da se uspori ili promeni kvalitet slike. Multiview nažalost ima samo kada se gleda preko browsera. U aplikaciji nema te mogućnosti, već moraš da se vraćaš na glavni meni. Povezivanje kompa na TV rešava to.
March 19Mar 19 1 minute ago, smooth.Op said:Multiview nažalost ima samo kada se gleda preko browsera.U aplikaciji nema te mogućnosti, već moraš da se vraćaš na glavni meni.Povezivanje kompa na TV rešava to.Dok nije postojala opcija da se telefon poveze sa TV-om, tako sam i gledao. Od kada moze ovako, lakse je.No, tupsonu (tj. meni) to nije palo na pamet da probam evo vec drugu sezonu. 😃Hvala
March 19Mar 19 1 hour ago, JPM said:Zašto bi povezivao komp na televizor ako televizor već ima internet browser?A može i tako. Jbg navika. Veliki TV u kući obično bude okupiran. Kad zaspi omladina, ja onda samo laptop prinesem i prikopčam na hdmi.
March 19Mar 19 4 hours ago, JPM said:Zašto bi povezivao komp na televizor ako televizor već ima internet browser?Traume pustanja streamova je ostavilo traga, tako da browser na tv-u gotovo da ne ukljucujem.Ali eto, vise varijanti svakako postoji, telefon mi je najlaksa varijanta, a i cesto na njemu zapocnem gledanje, jer kao i kod @smooth.Op omladina zauzme glavno mesto u prime time-u, pa se rasirim nakon njihovog odlaska na spavanje.
March 19Mar 19 5 hours ago, Segundo said:Dok nije postojala opcija da se telefon poveze sa TV-om, tako sam i gledao. Od kada moze ovako, lakse je.No, tupsonu (tj. meni) to nije palo na pamet da probam evo vec drugu sezonu. 😃HvalaCeo dan razmisljam sto li ti ne radi multiview, ali rekoh da ne pricam nista napamet nego cekam veceras da pocnu utakmice pa da probam, pa da ti javim kako je kod meneTek sad vidim da nisi pricao o gledanju u browseru nego u aplikaciji