March 24Mar 24 Mogu li pirejski slepci odbraniti zadnji sut… JokBarcokasov tajmaut: Sasa, Sasa, Sasa….Sasa Edited March 24Mar 24 by ducca
March 24Mar 24 Martinez je ozbiljan mudonja. Treba biti frajer pa ubaciti najmladjeg igraca da izvede bacanja na ovom rezultatu u ovoj fazi utakmice.
March 24Mar 24 Meni je po rotaciji lopte delovalo kao da je udario po lopti, kamera posle nije uopšte prikazivala ugao udarca.Mora da Martinez zna o ovom klincu nešto što mi ne znamo, čim je njemu dao da šutira te penale.Valjda neće i on da priča koliku stvar ima. Edited March 24Mar 24 by Valk
March 24Mar 24 Pedro Martinez Oly otvara poslednju deonicu sa 5:0, Idu na 7 razlike. Valensija tri minuta bez poena, ne vide koš. Pedro ne traži tajm, diže jednog, pa drugog igrača sa klupe. Vraćaju se rezultatski ubrzo. Utakmicu sjebale sudije koje ni za živu glavu nisu htele da pošalju igrače Valensije na liniju za slobodna. Bilo je tipa 7 prema 26 bacanja za Oly. Da bi na kraju bacanja Valensije i odlučila.
March 24Mar 24 14 minutes ago, Valk said:Meni je po rotaciji lopte delovalo kao da je udario po lopti, kamera posle nije uopšte prikazivala ugao udarca.Mora da Martinez zna o ovom klincu nešto što mi ne znamo, čim je njemu dao da šutira te penale.Valjda neće i on da priča koliku stvar ima.Klinac ima 68% sa bacanja ove sezone. Dao mu je da sutira jer ce njemu znaciti najvise to sto ih je ubacio.
March 24Mar 24 1 hour ago, napadaj said:Kristina gori večerasU Pioniru je bila Nina Kolundžija dosta solidno
March 24Mar 24 Nakoksani Ostoja najurio Džabari Holmsa, idu bolji dani za PAOlegit sam mislio da će on biti jedan od boljih centara u EL
March 25Mar 25 Sem Asvela I Baskonije, ostalih 18 ekipa poslednjih 10 utakmica imaju skor u rasponu od 7-3 do 4-6.Ne sećam se da je bilo ovako izjednačeno.Ispustio sam da se i mučeni Virtus raspao, ali ne menja na stvari. Edited March 25Mar 25 by sigurnost
March 25Mar 25 10 hours ago, Valk said:Oće se odbije Monteru od plate ovo?Ako si gledala i prethodnu cetvrtinu, Montero je za isti rukometni potez (o tablu) dobio tehnicku. Za ovaj o semafor mi je delovalo da je "probao" sudije da vidi da li ce opet.
March 25Mar 25 Nema spora da je Evroliga što se tiče kompetitivnosti u rangu NBA. Kvalitet je dosta na strani NBA, ali samo takmičenje, neizvesnost, mora da se skine kapa Evroligi, zaista im važi onaj slogan da je svaka utakmica bitna.Osim ove sinoć u Areni, koja je interesovala valjda samo Tomu Ertela...