March 26Mar 26 5 minutes ago, Gutterball said:Imam utisak da Kabengele nije ni izlazio iz igre...Kaboklo ih je unistavao svojim glupostima u prvom poluvremenu.
March 26Mar 26 Ali koja je prevara od igrača Loni Voker sunce ti kalaisano......Samo zbog onog slobodnog bacanja na kraju bi ga trebalo poslati da razminirava livade na Zapadnoj obali.
March 26Mar 26 Sad pogledao kraj regularnog , koji cirkus na kraju, ovo još nisam videoSportklubNajluđa sekvenca sezone: Ovako je Makabi izborio produžetak!Ovo je teško prepričati rečima...
March 27Mar 27 10 hours ago, steins said:Ali koja je prevara od igrača Loni Voker sunce ti kalaisano......Samo zbog onog slobodnog bacanja na kraju bi ga trebalo poslati da razminirava livade na Zapadnoj obali.Ali zato Brissett vredi svakog dolara.
March 27Mar 27 11 hours ago, harper lee said:Kakav faul Prepelica u kakvom trenutku. Odavno nista gluplje nisam video.A i Golemac koji ostavi njega da igra odbranu na Klarku... Edited March 27Mar 27 by Michael Krueger
March 27Mar 27 Ako sam dobro razumeo, početak utakmice Barsa - Zvezda se odlaže za 30 minuta, pošto se očekuju dresovi iz Bg? Gledam po redu letenja Er Srbija ima let u 17:10, koji bi po redu letenja trebao da stigne u Barsu u 19:45. Da li je moguće da se oni uzdaju u to? Sto problema može da ispadne, ali kao ovo je skroz prihvatljiva opcija. Ne mogu da tvrdim, ali sam ubeđen da pravinik EL nalaže da se na gostovanje nose dve garniture dresova i moraju da budu u ručnom prtljagu.
March 27Mar 27 najpraktičnije je da pazare atletiko bilbao dresove i da se svi zovu any namehttps://images.footballfanatics.com/athletic-club-bilbao/athletic-bilbao-home-shirt-2023-24_ss5_p-13367862+pv-4+u-wfy1b1p5fmq5uzpuopep+v-wydof95susxmq6ha7yli.png?_hv=2&w=1018
March 27Mar 27 Secam se da je jednom na gostovanju u Beogradu neki spanski tim nosio Naai ili Cveteks dvresove jer su izgubili prtljag na nekom od letova pa im ovi nastancovali na brzinu jednu garnituru. Cini mi se da je bila Taukeramika