November 10, 2025Nov 10 Ostoja pis'o sitnu knjigu evroligaskim dahijama, trazi da se uvede ekspertiza sudjenja na Partizanovim utakmicama.
November 11, 2025Nov 11 Inace kad se prica o raznim neregularnostima u takmicenju, za mene je skandal da i Partizan i Zvezda u duplom kolu prvo gostuju u Dubaiju, pa se onda vracaju u BG gde su "domacini" ekipi (Armani odnosno Monako) koja je prvi mec vec igrala ovde i prakticno odmorniji cekaju drugi mec. Mrzi me sad da proveravam da li jos ima takvih primera, ali to ne sme da se tako steluje..
November 11, 2025Nov 11 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Inace kad se prica o raznim neregularnostima u takmicenju, za mene je skandal da i Partizan i Zvezda u duplom kolu prvo gostuju u Dubaiju, pa se onda vracaju u BG gde su "domacini" ekipi (Armani odnosno Monako) koja je prvi mec vec igrala ovde i prakticno odmorniji cekaju drugi mec. Mrzi me sad da proveravam da li jos ima takvih primera, ali to ne sme da se tako steluje..Dubaiju pre svega nije smelo da se dozvoli da igra Evroligu a ako je vec igra onda je njihovo domacinstvo moralo da se preseljava negde blize, recimo u Istanbul. Nije stvar samo u duzini putovanja, dole je klima mnogo drugacija u odnosu na evropsku kad se tice temperature i vlaznosti vazduha. Ali su slatke arapske pare i seici koji su hteli jos jednu igracku s kojom, sudeci po poseti, nemaju pojma sta hoce.
November 11, 2025Nov 11 Kako su svi ovoliko godina zaboravili na Farida? Jel realno da nije niko bio zainteresovan... na prvoj utakmici sa bukvalno dva treninga sa Panatinaikosom uneo energiju na obe strane. 3 skoka u napadu, 3 blokade, 7 poena
November 11, 2025Nov 11 Faridu spala patika i on tako polu-bos lupio rampu i učestvovao u napadu. Videh samo klip negde
November 12, 2025Nov 12 pomislio sam da je polonara ali sam morao da uključim google lens da budem siguran : (