November 7, 2025Nov 7 12 hours ago, smooth.Op said:Ali najjače što šapuću na tajmautu.Ja prvo mislio komentator nije mutirao mikrofon i naručuje nešto da pije 🤣Apsolutno isti utisak. Mnogo mi se svidja da slusam tajmaute u praznoj sali
November 7, 2025Nov 7 Juče u produžetku na 104:104 rade španski pnr iz kog se Blosongejm otvara na kucanje... To je akcija koju igraju već 2-3 sezone sigurno. I odmah sledeći napad ide isto španski, samo što ovaj put Blat ide preko bloka, pa Okobo nastavlja kretnju i ide pas na bekdor utrčavanje Alfe Dialoa... Edited November 7, 2025Nov 7 by smooth.Op
November 7, 2025Nov 7 Eurohoops prenosi da su Panatinaikos i Kenneth Faried (trenutno igra na Tajvanu) blizu dogovora.
November 7, 2025Nov 7 Koliko je nenormalno to što ne dozvoljavaju publiku na gostovanjima izraelskih ekipa. Nisam za izbacivanje ni ruskih ni izraelskih ekipa ali ovo je već preterivanje, u neku ruku i ponižavanje ostatka lige. Kakve su sve utkamice igrale pred publikom, ali Asvel (lupam) - Hapoel ne može Edited November 7, 2025Nov 7 by Heaviside
November 7, 2025Nov 7 26 minutes ago, Heaviside said:Koliko je nenormalno to što ne dozvoljavaju publiku na gostovanjima izraelskih ekipa. Nisam za izbacivanje ni ruskih ni izraelskih ekipa ali ovo je već preterivanje, u neku ruku i ponižavanje ostatka lige. Kakve su sve utkamice igrale pred publikom, ali Asvel (lupam) - Hapoel ne možeOvo nije do Evrolige, Spancima je to odluka vlade i bezbednosnih sluzbi, juce za utakmicu u Sarajevu opet odluka bezbednosnih sluzbi.
November 7, 2025Nov 7 ih, pa jasno je meni kako se takve odluke pokrivajubottom line je da je takmičenje neregularno. ne radi se o nekom izuzetku nego dva tima u cirka 50%+ slučajeva ne igraju u gostima nego na neutralnom terenu. Evroliga nije smela da pristane na tako nešto.
November 7, 2025Nov 7 Juče gledam Dubai- Hapoel u praznoj Zetri, pa Makabi - Monako u praznom Pioniru. Besmisleno, ali i dokaz da su Sarajevo i Beograd gradovi velikog srca koji primaju sve, pa i one prognane i omrznute. A tretiraju nas kao parije™.
November 7, 2025Nov 7 7 minutes ago, kralj said:Lesor-Manimal će biti žešće zezanje ako zaigraju skupa.Bas me zanima na šta liti trenutno Faried, da li je i dalje zver. Bio je ludilo u svoje vreme.Procitao negde da je promenio 12 ili 14 timova za poslednje 3,4 sezone.
November 7, 2025Nov 7 11 minutes ago, kralj said:Lesor-Manimal će biti žešće zezanje ako zaigraju skupa.Nažalost je objavio Lesor da MRI nije dobar.
November 7, 2025Nov 7 17 minutes ago, Heaviside said:ih, pa jasno je meni kako se takve odluke pokrivajubottom line je da je takmičenje neregularno. ne radi se o nekom izuzetku nego dva tima u cirka 50%+ slučajeva ne igraju u gostima nego na neutralnom terenu. Evroliga nije smela da pristane na tako nešto.u svakom slučaju, nije prvi put da se to dešava u el / kupu šampiona
November 7, 2025Nov 7 5 minutes ago, *edited by mod said:Nažalost je objavio Lesor da MRI nije dobar.Zar on nije "samo" polomio nogu? I da je tu laksi oporavak u sportu nego ligamenti i sl...Brz oporavak Lesorčini pa da ubrzo nerviramo i mi njega i on nas pod obrucima.