November 7, 2025Nov 7 Baš bedak za Igora. Super tekma.i klasiko obećava, a i Grobari vode.Jedino što šumari dobiše.
November 7, 2025Nov 7 5 minutes ago, MiddleClass said:Gledajte u Barseloni duel enbiejligasa Sudeći po rezultatu na poluvremenu ,već igraju NBA odbranu.
November 7, 2025Nov 7 Barsa -Real 😁Oly bas na silu nekako igra.Protiv Hapoela ne znaju ni kako su dobili .Moze ovo Partizan da dobije ,Oly bas los .Procenti šuta su im bas kriminalni . Edited November 7, 2025Nov 7 by elementary
November 7, 2025Nov 7 Kos samo slučajno daju ,realno im je predugo ovaj pajac na klupi .Nego dobro je da ovi favoriti gube sto više .Barsa ima bas matoru ekipu i neće moći da igra ozbiljnije u kontinuitetu ,biće tu i povreda .Moze da odigra poneku dobru utakmicu ali mislim da sigurno neće u prvih 6 .
November 7, 2025Nov 7 9 minutes ago, sigurnost said:Kakva autodestrukcija Partizana.Odavno nisam video ovakvo samoubistvo kao sto je Partizan napravio u Pireju u poslednjoj cetvrtini i to od trenutka kad su imali +8, napad i Olimpijakos koji nije znao gde udara. Promaseni ziceri, izgubljene lopte, zabijanja u reket, full package. Mozga bez.
November 7, 2025Nov 7 Kakav smarac ovaj Lončar ,retko nezanimljiv lik .Prica 15 minuta i ništa ne kaže ,vrti jedno isto .
November 7, 2025Nov 7 3 minutes ago, kralj said:Dva čista psihološka poraza. Ekipa sa samopouzdanjem bi ovo rešila rutinski.Sa samopouzdanjem, koncentracijom i malo vise gasa, neki igraci poput Vasingtona i Dzonsa su crkli pred kraj. Nije ovo ritam lige u kojoj mozes da guras sa 8 igraca, moralo je negde da se nadje vise minuta makar za Osetkovskog po cenu da nekoliko napada odes u minus ili za Lakica da bar napravi nekoliko faulova pre bonusa. Olimpijakos je odigrao kurac od utakmice ali je rotirao vise igraca a zna se da u njihovoj hali kad krenu da mlate sudije progutaju pistaljku.Ne znam u kakvom je stanju Kalates sto se kondicije tice, ako je mogao da igra bila je greska drzati ga predugo na klupi u korist ovih satro boljih napadackih bekova. Jos uvek je Nick The Brick tata za kosarku na obe strane terena, imao sam utisak da Partizan pravi razliku uvek kad je on bio na parketu.
November 7, 2025Nov 7 fun fact:, partizan je izgubio 9 razlike a frankie ubacio 9 pts.da su ga zadrzali, izvukli bi bod.