November 12, 2025Nov 12 Zalgiris putuje u Dubai posle Atine, gube 20 razlike i trener uvodi klince da odigraju do kraja, cim su spustili na 19 Barcokas uvodi Vezenkova.
November 12, 2025Nov 12 barsa opet u modu više sreće nego pametidinvidi promašio bacanje za produžetak
November 12, 2025Nov 12 Barsa dobila Bajern u dramatičnoj završnici. Dinvidi tragičar, na -2 i 1,2 sekunde imao dva bacanja, prvo pogodio, drugo promašio.
November 12, 2025Nov 12 Italijani mrtvi hladni kradu vreme u zavrsnici na utakmici Evrolige. Stare navike tesko umiru.
November 12, 2025Nov 12 Asvel sa 9/10 igrača u rosteru namučio Milan. Odigrao za svoje standarde relativno dobro, Milan bio loš, mada mu falili Gudurić, Šilds, Ledej i Diop.
November 12, 2025Nov 12 27 minutes ago, ducca said:Evans pokidao ahilovu, au jebem ti al je neko ukleo tog momka.Strasno. Malcice svetla u toj ogromnoj nesreci bi bilo kad bi ljudi posle slucajeva Lesor i Evans prestali svakodnevno da zapitkuju i proklinju klubove sto ne vracaju povredjene igrace prerano jer ce mozda izgubiti ovu ili onu utakmicu sest meseci pre odlucujuceg dela sezone. Mada, strepnja mi je veca od nade da ce se to desiti.
November 12, 2025Nov 12 ImgBBFB-IMG-1762991664281 hosted at ImgBBImage FB-IMG-1762991664281 hosted on ImgBB@JPM u publici
November 13, 2025Nov 13 Urbonas prenosi da ce Xavi Pascual potpisati visegodisnji ugovor sa Barselonom.
November 13, 2025Nov 13 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ovo je jezivo. mi kad smo igrali u emiratima isto je bilo duplo kolo a drugu utakmicu smo igrali sa milanom koji je pre toga igrao sa vama. sad isto samo vas “čeka” monakonešto ne verujem da će u nekom duplom kolu olimpijakos da posle dubaija dočekuje real, koji već bleji u atini posle duela sa paom nprbilo bi zanimljivo da neko prelista el kalendar i vidi da li ima sličnih preklapanja kada su u pitanju timovi iz atine i istanbula nprmagare blatoPreleteo sam malo kalendar. Nisam našao slučajeve da je neko blejao u Atini ili Istanbulu dok su domaćini putovali u duplom kolu.U duplom kolu 1/2 Armani sa Zvezdom u Beogradu, pa čekao KKP iz Dubaija.U duplom kolu 10/11 Monako sa KKP u Beogradu, pa čeka Zvezdu iz Dubaija.U duplom kolu 16/17 Virtus prvo igra sa KKP u Beogradu, pa čeka Zvezdu iz Sofije (Hapoel TA).
November 13, 2025Nov 13 Ja nesto propustio, kada je Bajern promenio trenera, gledam juce protiv Barce nema Herberta?
November 13, 2025Nov 13 18 minutes ago, assignment said:Ja nesto propustio, kada je Bajern promenio trenera, gledam juce protiv Barce nema Herberta?Prehlada. Vodio ih je pomoćnik T.J. Parker.edit: zanimljivost je da je i protivničku ekipu vodio pomoćnik Oskar Oređana. Još jače je što je u istom kolu još jedan tim vodio pomoćnik. Poeta je zamenio Mesinu na mestu glavnog trenera, navodno takođe zbog prehlade. Edited November 13, 2025Nov 13 by smooth.Op