Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

19 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ovo je jezivo. mi kad smo igrali u emiratima isto je bilo duplo kolo a drugu utakmicu smo igrali sa milanom koji je pre toga igrao sa vama. sad isto samo vas “čeka” monako

nešto ne verujem da će u nekom duplom kolu olimpijakos da posle dubaija dočekuje real, koji već bleji u atini posle duela sa paom npr

bilo bi zanimljivo da neko prelista el kalendar i vidi da li ima sličnih preklapanja kada su u pitanju timovi iz atine i istanbula npr

magare blato

Prelistao sam ja EL kalendar, doduse ovo sto cu napisati pamtim. KKP je u svojoj prvoj sezoni EL po ovom formatu (2022/23) pet puta u duplom kolu igrao u utorak i petak, s tim sto je protivnik u petak igrao u sredu. Pet puta! Pet puta je imao dan odmora vise u duplom kolu. Valjda da bi se opravdalo dodeljivanje divlje karte timu iz 1/8finala EC. CZV za sve ove godine nije dobacila do 5 takvih situacija ukupno. U navedenoj sezoni niko od ostalih klubova nije dobacio ni do dva puta rasporeda utorak - petak, uz igranje petkom protiv sreda - petak tima. Ne bih nikako stavljao KKP i CZV u istu recenicu, glede sudjenja u EL, pogotovo otkad se i Bodi Bond ponesto pita. A ako se nekome i dalje prelistava i istrazuje neka mi pronadje utakmicu koja je resena slobodnim bacanjima zbog nesportskog faula pri neresenom rezultatu, videti pod prekjuce. Brze nego sto sam ocekivao, saopstenje je proizvelo dejstvo. Sutra Asvel. Koji je igrao juce (niko ne pominje, naravno)...

• Replies 15.1k
  • Views 796.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Armani objavio da Nebo nece biti u sastavu za utakmicu sa Olimpijakosom, navodno se okliznuo u svlacionici i ima povredu glave.

Da se prekrstiš.

25 minutes ago, nahbar said:

Prelistao sam ja EL kalendar, doduse ovo sto cu napisati pamtim. KKP je u svojoj prvoj sezoni EL po ovom formatu (2022/23) pet puta u duplom kolu igrao u utorak i petak, s tim sto je protivnik u petak igrao u sredu. Pet puta! Pet puta je imao dan odmora vise u duplom kolu. Valjda da bi se opravdalo dodeljivanje divlje karte timu iz 1/8finala EC. CZV za sve ove godine nije dobacila do 5 takvih situacija ukupno. U navedenoj sezoni niko od ostalih klubova nije dobacio ni do dva puta rasporeda utorak - petak, uz igranje petkom protiv sreda - petak tima. Ne bih nikako stavljao KKP i CZV u istu recenicu, glede sudjenja u EL, pogotovo otkad se i Bodi Bond ponesto pita. A ako se nekome i dalje prelistava i istrazuje neka mi pronadje utakmicu koja je resena slobodnim bacanjima zbog nesportskog faula pri neresenom rezultatu, videti pod prekjuce. Brze nego sto sam ocekivao, saopstenje je proizvelo dejstvo. Sutra Asvel. Koji je igrao juce (niko ne pominje, naravno)...

Wiki kaže da je 2022/23 tri puta Partizan igrao uto-pet. 16. Dec, 3. Feb i 31. Mar. i samo taj treći put je bio domaćin u oba meča (utorak i petak). S obzirom da je bilo 7 duplih kola teško mi je da poverujem da baš niko u ligi nije imao tri puta situaciju da ima uto-pet, a da u petak igra sa protivnikom koji je igrao u sredu. Ako je stvarno bio maksimum dva puta, a Partizan tri puta onda je to sasvim solidan raspored osim ako neka ekipa nije imala baš nijedan takav slučaj.

34 minutes ago, Borca said:

Armani objavio da Nebo nece biti u sastavu za utakmicu sa Olimpijakosom, navodno se okliznuo u svlacionici i ima povredu glave.

Hvala, spasio si mi 10-ak poena na fantasy-ju. Šalu na stranu, neverovatne stvari se dešavaju.

Edited by Zeleni sto

39 minutes ago, nahbar said:

vidim da si preozbiljnio shvatio zadatak kalendarometrije, što bi leia rekla 🦆📅📐

6 minutes ago, Zeleni sto said:

Wiki kaže da je 2022/23 tri puta Partizan igrao uto-pet. 16. Dec, 3. Feb i 31. Mar. i samo taj treći put je bio domaćin u oba meča (utorak i petak). S obzirom da je bilo 7 duplih kola teško mi je da poverujem da baš niko u ligi nije imao tri puta situaciju da ima uto-pet, a da u petak igra sa protivnikom koji je igrao u sredu. Ako je stvarno bio maksimum dva puta, a Partizan tri puta onda je to sasvim solidan raspored osim ako neka ekipa nije imala baš nijedan takav slučaj.

CZV sigurno i verujem jos po neko. Moram da proverim ovih tvojih tri, verujem da sam ja pogresio sa pet. Komentarisao sam sa jos jednim bivsim sudijom, partizanovcem inace. Slazemo se inace i oko sudjenja, ali nije mi namera da merim patku. Ako je tako zazvucalo, izvinjavam se svima

8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

vidim da si preozbiljnio shvatio zadatak kalendarometrije, što bi leia rekla 🦆📅📐

Imam tu (ne)srecu da u ovim godinama nista ne shvatam preozbiljno

10 minutes ago, nahbar said:

CZV sigurno i verujem jos po neko. Moram da proverim ovih tvojih tri, verujem da sam ja pogresio sa pet. Komentarisao sam sa jos jednim bivsim sudijom, partizanovcem inace. Slazemo se inace i oko sudjenja, ali nije mi namera da merim patku. Ako je tako zazvucalo, izvinjavam se svima

Nije teško proveriti. Ako nije pogrešno na wiki, Partizan je samo tri puta igrao uto-pet. Pretpostavljam da si dobro zapamtio da je protivnik igrao u sredu u tim slučajevima. Pogledao sam Barsu npr. da uporedim, igrali su dva puta uto-pet. Ako se ne varam, ovo duplo kolo četiri ekipe Dubai, Partizan, Virtus i Efes imaju dan više odmora, Zvezda je imala kad je bilo duplo u oktobru. Dubai jedini obe kući, a i ovo im je drugi put da imaju dan više. Tako da si možda na tragu nečega sa vezom rasporeda i vajld karte. ) Sa ovoliko utakmica verujem da je i EL odustala od nekog ozbiljnog pravljenja rasporeda nego će klubovi morati sami da balansiraju zdravlje igrača i rezultate. Možda bi bolje bilo da se igra plej-in ekipa od 5. do 12. mesta, pa da ekipe mogu više da kalkulišu.

18 hours ago, nahbar said:

Imam tu (ne)srecu da u ovim godinama nista ne shvatam preozbiljno

Opušteno, nisam ni ja pre 16.

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

https://x.com/jorgemedina_2C/status/1989107835209437242

Konferencija za medije od 5 sekundi Pedra Martineza, jer nije bilo novinara. Mozda je ko Orlic trebalo da doda "ima li pitanja?"

Evo sta se desava kad na silu pokusavas da uguras kosarku u sredinu koja nema nikakvog interesovanja za nju. Vrlo neprijatne scene.

5 minutes ago, harper lee said:

Evo sta se desava kad na silu pokusavas da uguras kosarku u sredinu koja nema nikakvog interesovanja za nju. Vrlo neprijatne scene.

jedino ako baš niti jedan portal nije planirao da napiše ništa o tekmi, što mi zvuči neverovatno.

opet, nas ovde jako interesuje košarka, pa nas reprezentuju rajko & rada.

Pariz je prosle sezone u proseku pratilo 7000 ljudi, sto je 85% popunjenosti. To je sasvim pristojna posecenost i ne moze se govoriti da je sredina kao takva nezainteresovana.

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pariz je prosle sezone u proseku pratilo 7000 ljudi, sto je 85% popunjenosti. To je sasvim pristojna posecenost i ne moze se govoriti da je sredina kao takva nezainteresovana.

Pariz je u tri najveca gradova u Evropi i jedan od dva kulturno najraznovrsnija, naravno da ce uvek biti 7000 ljudi koji ce zeleti da pogledaju basket, sto se javnosti tice ovo sto se desilo Martinezu je prava slika medijskog interesovanja. Beograd je 4-5 puta manji grad pa svake nedelje ima 40.000 ljudi u hali ravnopravno rasporedjenih na dva kluba. Mozemo mi koliko hocemo da s visine pljuckamo na Rajka, Radu, razne podkastere i jutjubere ali to samo pokazuje u koje sve delove drustva kosarka zadire. Niti kritikujem niti hvalim, samo konstatujem ocigledno. Kosarka je u Evropi endemski sport, u toj istoj Francuskoj postoje sredine koje su die hard ljubitelji i gde je kosarka kultni sport. Pariz nije takva sredina.

U Srbiji, recimo u Zelezniku koji je mala sredina, je znao da dodje veliki broj navijaca i da trese koseve i pljuje sako gostujuceg trenera, a u Parizu na tribinama jedu kroasane i izjavljuju ljubav devojkama